Jobbsafari är en del avschibsted logo

Koordinator till Mobila Doktorn! 🤩

Koordinator till Mobila Doktorn! 🤩

Wrknest · Stockholm · Ansök senast 25 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Wrknest söker nu för Mobila Doktorns räkning en Koordinator som vill vara med och bygga ett bolag i stark tillväxt. Deras tjänst är en hemläkartjänst som förmedlas via en digital plattform där patienter via Mobila Doktorns egenutvecklade app bokar ett fysiskt besök av en läkare. Mobila Doktorn söker nu dig som vill vara personalansvarig för deras läkarkonsulter.

I rollen som Koordinator kommer du att arbeta tillsammans med ett mindre team på deras kontor i centrala Stockholm. För att passa i rollen bör man trivas i ett startup som är snabbrörligt. På Mobila Doktorn får du även chansen att påverka din framtida roll och din personliga utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som Koordinator kommer du att vara personalansvarig för Mobila Doktorns läkarkonsulter och stötta deras arbete genom att ge dem det stöd de behöver och efterfrågar. I dagsläget är de 70 stycken läkarkonsulter där vissa arbetar mer och vissa arbetar mindre. Du kommer ha en tät dialog med dem främst via telefon och Slack. Rollen passar dig som är lösningsorienterad och som är van vid att arbeta självständigt. Du behöver också vara grym på att organisera och sköta logistik. För att trivas bör du tycka att det är kul att ha många bollar i luften samtidigt och ha varierande arbetsuppgifter.

T.ex. så innebär tjänsten:
  • Fylla på läkarkonsulternas medicinska utrustning
  • Skriva nyhetsbrev till läkarkonsulterna
  • Tidsrapportering för läkarkonsulterna
  • Onboarda nya läkarkonsulter
  • Hantera fakturor
  • Se över att det finns läkare till alla bokade patientmöten
  • Hantera feedback och ge återkoppling till läkarkonsulterna
  • Svara på olika typer av frågor från läkarkonsulterna
Vi söker dig som har
  • Har minst 2 års erfarenhet inom liknande roll, tex administration eller konsultchef
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Vi ser det som meriterande
  • Arbetat inom bemanningsföretag
  • B-körkort
Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är orädd, initiativtagande, problemlösande och kommunikativ. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information
Start: Omgående

Anställningsform: Heltid (40h/veckan)

Placering: Karlaplan, Stockholm

För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifter kommer du att få en onboarding i samband med start.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Mobila Doktorn grundades 2017 av tre unga läkare som såg ett behov att modernisera det fysiska läkarbesöket. Mobila Doktorn erbjuder en hemläkartjänst som förmedlas via en digital plattform där patienter via en app bokar ett fysiskt hembesök av en läkare. Idag finns Mobila Doktorn i elva svenska städer med 70 läkare anslutna till tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wrknest

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons