Jobbsafari är en del avschibsted logo

Koordinator / Administratör till Skanska i Malmö

Koordinator / Administratör till Skanska i Malmö

Skanska · Malmö · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi en koordinator / administratör för ett spännande byggprojekt till ett längre konsultuppdrag hos Skanska i Malmö!

Har du erfarenhet av en koordinerande eller administrativ roll och brinner för att ge service? Nu söker vi dig som vill arbeta i en nyckelfunktion dedikerat till ett spännande byggprojekt hos Skanska i centrala Malmö. Här får du möjlighet att arbeta i en roll med många sociala kontaktytor och en stor variation inom koordinering, administration och service.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund Skanska erbjuds du en möjlighet att utvecklas i en spännande och framåtsträvande bransch där du kommer att ha en nyckelfunktion inom tre närliggande projektet. Du blir en del av en inkluderande och välmående arbetsplats där medarbetarna tar hand om och stöttar varandra.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som koordinator / administratör hos Skanska har du ett brett ansvarsområde inom tre projekt med både interna och externa kontaktytor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:
  • Ta emot besök och supportera projektmedlemmar i olika frågor.
  • Ansvara för den allmänna kontorsdriften i projektet och sätta upp rutiner.
  • Administrera beställningar, introduktioner, informationsutskick och hantera fakturor.
  • Säkerställa och upprätthålla behörighetsutbildningar hos projektmedlemmar.
  • Medverka vid utbildningar.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett längre konsultuppdrag som förväntas pågå i minst 6 månader med stora möjligheter till förlängning, med start omgående. Du arbetar dedikerat ute på tre av Skanskas projekt med gemensam placering i centrala Malmö. Arbetstiderna är förlagda mellan 7.00 - 16.00.

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som koordinator / administratör ser vi gärna att du:
  • Har tidigare erfarenhet av en koordinerande eller administrativ roll med många kontaktytor.
  • Har goda systemkunskaper, framförallt i Excel.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift då du kommer att ha både interna och externa kontaktytor.
Det är meriterande om du:
  • Har god kännedom om byggbranschen eller närliggande bransch, exempelvis inom industrin.
För att trivas i rollen som koordinator / administratör tror vi att du är en ordningsam och självgående person. Du arbetar proaktivt och ligger steget före för att skapa dig en helhetssyn. Du har en god känsla för service och agerar professionellt och vänligt i mötet med andra människor. Eftersom du arbetar i en koordinerande roll med parallella uppgifter behöver du ha ett strukturerat tillvägagångssätt och trivas i en föränderlig organisation.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skanska

Placering

Malmö

Kontaktperson

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Dela jobbannonsen

Anmäl annons