Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kontrollant drift och vägunderhåll inkl. vinterdrift av vägar och gator

Kontrollant drift och vägunderhåll inkl. vinterdrift av vägar och gator

Ramboll Sverige AB, Stockholm · Lycksele · Ansök senast 8 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jobbeskrivning

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din tidigare erfarenhet för att utföra kontroller av drift- och vägunderhållsarbete. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av drift och underhåll av väg samt vill fortsätta utvecklas i en grupp med stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Om du är vår nya konsult - klicka på knappen ”Apply”

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra enheten för Drift och vägunderhåll, med placering i Västerbottens inland.


Som vår nya konsult kommer du att vara en del av vårat affärsområde Road Survey Technology (RST). Vi är ledande i Norden inom vägunderhåll, vägteknik och mätning av vägar och vägmarkering, så kallad Road Management. Du kommer att tillhöra en grupp på närmare 20 personer som ansvarar för majoriteten av Trafikverkets vägar och gator på ett upptagningsområde från Småland i söder till Norra Norrland i norr där du kommer att utgå från Umeå.

Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas. Vi lägger stor vikt på din personlighet för den här rollen. Vi ser att du trivs med ett självständigt arbete då du är ute på egen hand på vägen och jobbar. Du har inget problem med resande i arbetet och du alltid har kunden i fokus.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utföra systematiska kontroller och leveransuppföljning med hjälp av modern teknik inom ramen för Trafikverkets driftentreprenads kontrakt på statliga vägar
  • Vara ett stöd till Trafikverkets projektledare för flera driftområden

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen söker vi dig som har:

  • Minst 2 års dokumenterad erfarenhet från underhåll av gator och vägar åt statliga och/eller kommunala väghållare där även vinterväghållningsarbeten förekommit.
  • Har haft en arbetsledande/projektledande ställning hos entreprenör, byggherre eller som konsult.
  • Du har en god samarbetsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter
  • Du har en god planeringsförmåga och har en vana att ta ett ekonomiskt ansvar för dina uppdrag
  • B körkort är ett krav

Välkommen till Ramboll Transport

Vi är 3000 experter som skapar innovativa och levande stadsmiljöer världen över. Vi utvecklar urbana grönstrukturer för ett bättre stadsklimat och goda förutsättningar för gemenskap, hälsa och trygghet. Vi skapar hållbara transportlösningar där ekonomisk tillväxt och långsiktiga samhällsvinster går hand i hand med människors behov av frihet och närhet. Med vårt breda utbud av tjänster tar vi alltid ett långsiktigt helhetsansvar för de projekt vi är involverade i. Vi arbetar i några av världens största infrastrukturprojekt och är ledande på den nordiska marknaden.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV och personliga brev som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under pågående annonsering. Vi ser fram emot din ansökan, dock senast den 08-07-2022

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ramboll Sverige AB, Stockholm

Placering

Lycksele

Kontaktperson

Ramboll Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons