Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kontorsvärd

Yrkescentrum Linköping · Linköping · Ansök senast 26 mars

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Yrkescentrum består av verksamhetsutvecklingsexperter och sociala entreprenörer i en unik kombination. Sedan 2005 är vi en stabil samarbetsparter till Arbetsförmedlingen och växer ständigt som leverantör av Rusta och Matcha.

Vi söker nu en kontorsvärd som vid behov kan bemanna vårt kontor i Linköping.

Om rollen

I rollen som kontorsvärd kommer du att arbeta med att bemanna vårt kontor vid tillfällen då ordinarie personal inte är på plats. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att hjälpa besökare, svara på inkommande samtal, ta emot deltagare och vid behov genomföra mindre föreläsningar och workshops. Tjänsten är en behovsanställning.

Du som söker

Du som söker är glad, framåt och social. Du ska ha en stark ansvarskänsla och arbeta serviceinriktat. Du ska inte ha några problem med att ta egna initiativ och hjälpa till där det behövs. Goda kunskaper i svenska, arabiska och somaliska och/ eller ytterligare språk välkomnas.

Om Yrkescentrum

Vårt fokus ligger alltid på våra deltagare i Rusta och Matcha. Med många års erfarenhet av arbetsintegration vet vi hur vi kan anpassa coachningen så den gör mest nytta för varje individ. Som en mindre aktör kan vi erbjuda det personliga mötet under hela tiden som våra deltagare får handledning hos oss. Skulle förutsättningarna förändras ser vi till att anpassa coachningen längs vägens gång.

Vi på Yrkescentrum både vill och kan göra livet bättre för människor. Vi ser det som en självklarhet att komma med nya, innovativa idéer för att hjälpa varje person ta sig närmare sitt drömyrke. Tillsammans med arbetstagare och företagare jobbar vi kontinuerligt för att skapa en hållbar framtid.


Vill du bli en del av vårt företag?

Skicka in din ansökan till anjam@yrkescentrum.se. Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Märk ansökan "Kontorsvärd Linköping"

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Yrkescentrum Linköping

Placering

Linköping

Kontaktperson

Yrkescentrum i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons