Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kontorskoordinator på deltid 50% sökes till Infracontrol

Kontorskoordinator på deltid 50% sökes till Infracontrol

Adecco Sweden AB · Göteborg · Ansök senast 27 aug.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en serviceminded person som vill jobba med en bred roll? Trivs du med att jobba administrativt och självständigt? Har du ett stort eget driv med intresse för marknadsföring? Vill du jobba i ett öppet kontorslandskap och ansvara för trevliga personalaktiviteter? Då kan detta vara tjänsten du letar efter!

Om tjänsten
Som kontorskoordinator kommer du att arbeta med att stötta kontoret och dess medarbetare i allt som kan behövas för att den dagliga driften ska fungera problemfritt. Du kommer att vara en del av hjärtat i verksamheten och får ett stort eget ansvar till att forma rollen tillsammans med din närmsta chef. Kontoret ligger i Mölndal där du kommer att arbeta i ett öppet landskap med koordinering, administration och enklare ekonomiska ärenden. Vidare kommer du att ha ansvar för att koordinera personalaktiviteter, mässor, studiebesök och konferenser. I arbetsuppgifterna ingår även att boka resor, ta hand om inköp av kontorsmaterial samt posthantering. En viktig uppgift i denna roll är att hålla ordning och se till så att kontoret är rent och snyggt.

I din roll som kontorskoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Granskning av tidrapporter, kvitton och annan administration
  • Avtalshantering
  • Marknadsföring och försäljning
  • Hantering av profilmaterial samt administration av marknadsmaterial
  • Koordinering av mässor, konferenser och studiebesök
  • Planering av personalaktiviteter, medverkan i ledning och koordinering
  • Inköp av kontorsmaterial och övrig kontorsservice
  • Granskning av projektadministration
  • Bokning av resor och hotell
Om dig
För att vara aktuell i rollen som kontorskoordinator på Infracontrol ser vi att du är en serviceminded person som tar ansvar och som har ett stort eget driv. Du är öppen, snabbtänkt, lätt att samarbeta och trivs med ordning och reda. Vi ser gärna att du även har ett intresse för marknadsföring. Vi ser att du har förmågan att ta initiativ och ser uppgifter som underlättar för verksamhetens drift. Vi ser gärna att du jobbat med liknande uppgifter tidigare.

Viktigt för tjänsten är:
  • B-körkort
  • Att du behärskar svenska samt engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Infracontrol
Infracontrol är en oberoende systemintegratör, specialiserad på IT-lösningar för samhällets infrastruktur. Vi hjälper till att skapa ett bättre fungerande samhälle med användarvänligare, nyttigare och smartare IT-lösningar. Infracontrol sysselsätter ca 30 medarbetare och omsätter ca 60 MSEK/år. Vi har vårt huvudkontor i Mölndal samt lokalkontor i Stockholm, Portugal och Spanien. Våra kunder utgörs av offentliga verksamheter med ansvar för samhällets infrastruktur inom stat och kommun.

Om anställningen
Tjänsten som kontorskoordinator är ett konsultuppdrag med tillsättning i september 2022. Infracontrol har ett löpande behov och ser detta långsiktigt. Till en början är tjänsten på deltid 50% men kan komma att byggas upp till en heltidstjänst framöver. Vi ser att man är på plats varje dag och arbetet fördelas med ca 4 timmar per dag.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" om detta verkar intressant för dig. Observera att vi inte accepterar ansökningar via e-post. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt, dessa skickas ut via mail efter att ansvarig rekryterare granskat din ansökan.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Sökord
Kontorskoordinator ¦ Receptionist ¦ Kontorsassistent ¦ Administration ¦ Göteborg ¦Adecco ¦ Deltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons