Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kontorschef, Ödklint Konsult AB

Ludvig & Co · Huddinge · Ansök senast 12 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara den som driver och utvecklar vårt kontor i Huddinge tillsammans med kontorets 8 medarbetare? Då ska du söka tjänsten som kontorschef på Ödklint Konsult.

Ödklint Konsult är en modern redovisningsbyrå med över 350 kunder i varierande branscher. Vi sitter i ljusa fräscha lokaler centralt i Huddinge med gångavstånd till pendeltåg och bussar samt fri parkering. Vi tror på frihet under ansvar och flexibilitet i vardagen. Sedan 1 juli är vi ett helägt dotterbolag till Ludvig & Co, där vi ingår i region Storstad.

Främsta arbetsuppgifter:
  • Övergripande kund och leveransansvar
  • Fördela och tillsätta rätt resurser för rätt uppdrag
  • Delta i försäljnings- och marknadsföringsarbetet
  • Tillsammans med medarbetarna hjälpa kunder att effektivisera och utveckla deras verksamheter
  • Driva integrationsarbetet av Ödklint Konsult till Ludvig & Co
För att lyckas tror vi att du har:
  • Dokumenterad erfarenhet av att leda i en föränderlig miljö
  • Utbildning inom ekonomi och brett ekonomiskt kunnande
  • Arbetslivserfarenhet inom ekonomi och redovisning
  • Ett stort yrkesmässigt engagemang
  • Förmågan att sprida energi och motivera andra människor
Om tjänsten

Som kontorschef har du personalansvar för kontorets medarbetare och ekonomiskt ansvar för kontorets resultat. Din viktigaste uppgift är att bygga starka team genom att coacha och inspirera medarbetare som i sin tur kan leverera god lönsamhet och tillväxt.

Du kommer att erbjudas utbildningar, nätverksträffar och möjlighet att dela erfarenheter med andra kollegor inom koncernen. Kontoret ingår tillsammans med 7 andra kontor och Specialistenheter i region Storstad där ni tillsammans arbetar aktivt med kompetensutbyte inom regionen.

Vi är på en spännande utvecklingsresa och söker dig som har ett stort intresse för tillväxt och digitalisering. Bland dina kollegor i koncernen finns specialister inom både juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

Som person är du driven, kommunikativ och förtroendeingivande både i rollen som ledare och som operativ konsult.

Om Ludvig & Co

Ludvig & Co är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med 70 000 kunder och 1 300 medarbetare på fler än 130 orter. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning som ger affärsnytta för småföretagare. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista datum för ansökan är dock senast 12 november. Vid frågor kring tjänsten kontakta regionchef Louise von Scheven, tel. 070-2312424 alt. Louise.von.scheven@ludvig.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Sökord: Kontorschef, biträdande kontorschef, Redovisningskonsult, Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Manager, Financial accountant, Financial controller, Accounting specialist, Controller, redovisningsekonom, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, rådgivare, auktoriserad redovisningskonsult, bokslut, årsredovisning, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning, redovisningsassistent, lantmästare, agronom, skatt

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ludvig & Co

Placering

Huddinge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons