Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kontorsansvarig receptionist till TNG Stockholm

Kontorsansvarig receptionist till TNG Stockholm

TNG Group AB · Stockholm · Ansök senast 16 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba som kontorsansvarig receptionist i Stockholm och tycker om att arbeta i en serviceinriktad roll? Sök tjänsten idag!

Nu söker vi en serviceinriktad kontorsansvarig receptionist till oss på TNG i Solna. Som receptionist med ansvar för vår kontorsservice får du en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Ett perfekt jobb för dig som trivs med service och vill jobba i reception med administration och kontorsansvar. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
  • Ett jobb att trivas på! Våra medarbetare gav oss mitt i pandemin ett njödhetsidex (Employee Net Promoter Score) på +58. En siffra som motsvarar "världsklass" (benchmark är +2).
  • En stark och tydlig vision som förenar dig och dina kollegor i allt vi gör.
  • Ett innovativt företag till arbetsgivare, som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar.
  • Sex veckors semester, ett generöst friskvårdsbidrag och Sveriges största paket och utbud av förmåner och personalrabatter genom Benify.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Ta emot besökare i receptionen till TNG på ett trevligt och professionellt sätt.
  • Hantera inkommande mail och telefonsamtal till växeln.
  • Ansvara för posthanteringen och inköp av kontorsmaterial, kaffe och andra förbrukningsvaror.
  • Se till att det är snyggt och trevligt på allmänna utrymmen såsom konferensrum och kök.
  • Samordna och vara behjälplig vid kund/personalevent.Kontakt och avstämningar med leverantörer samt felanmälningar till hyresvärd.
  • Övrig administration i form av att förbereda datorer och telefoner för nyanställda, passerbrickor, inventera marknadsmaterial, ändringar i abonnemang, parkeringar och parkeringstillstånd.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid, med start så snart rätt person kan vara på plats. Arbetstiderna är vardagar 8-17 (tisdagar 07.30-16.30).

Vi sitter i fräscha, nyrenoverade lokaler precis bredvid Mall Of Scandinavia i Solna tillsammans med vårt systerbolag Ada Digital.

VEM ÄR DU?

Du blir TNG:s ansikte utåt och får en mycket betydande roll vad gäller servicefunktionen. För att trivas i rollen som kontorsansvarig receptionist på TNG ser vi att du är mycket serviceinriktad, lösningsorienterad och självgående. Du trivs med ansvar och har en förmåga att ligga steget före och själv se vad som behöver göras. Då arbetsuppgifterna är varierande tror vi att du är flexibel, prestigelös, noggrann och använder en rak och tydlig kommunikation.

Vi ser att du har administrativ erfarenhet och har goda datorkunskaper, främst i Officepaketet. Vidare har du ett par års dokumenterad erfarenhet från receptionistyrket eller annat serviceyrke med högt ställda servicekrav.

INTRESSERAD?

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TNG Group AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Maria Nordenhem

073-581 49 67

Dela jobbannonsen

Anmäl annons