Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kontorsadministratör till Dongjin i Skellefteå

Kontorsadministratör till Dongjin i Skellefteå

Dongjin · Skellefteå · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vi hjälper Dongjin att söka en kontorsadministratör i Skellefteå, vi söker dig som har en god karaktär och en vilja att lära dig nya saker.

Dina uppgifter kommer att vara att tillhandahålla kontorsstöd för att företaget ska fungera smidigt. Det kommer bland annat också att bestå av att bistå organisationen med inköp av råvaror, ingredienser eller processhjälpmedel, offerter på utrustningsförfrågningar och skriva kontrakt med leverantörer.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll som administratör eller assistent. Du har goda datorkunskaper och kommunicerar flytande på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi ser gärna att du är serviceinriktad och lösningsfokuserad lagspelare, att du arbetar proaktivt och att du har förmågan att självständigt prioritera och omprioritera vid behov. Rollen kräver också att du tar initiativ och har hög integritet, stresstålighet och en god kommunikationsförmåga.

Övrig information

Låter detta som dig?
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansöka redan idag!

Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav.
B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vi ser fram emot din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dongjin

Placering

Skellefteå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons