Konsulter ( Vikarier) till förskolor i Stockholm / Jobbjustnu

JH Qonsulterna i Stockholm AB · Stockholm

·

Ansök senast 16 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

JH Qonsulterna är det personliga bemanningsföretaget som vänder sig till förskolor och skolor för att de på ett snabbt och smidigt sätt ska kunna få tag på kompetent personal till sin verksamhet. "Vårt motto är kvalité och trygghet som gäller både ut mot våra kunder och för våra vikariekonsulter. Vi vill att våra kunder alltid ska kunna lita på oss och att våra vikarier känner stor trygghet i att jobba för JH Qonsulterna. Därför har vi en nära och personlig kontakt med våra konsulter. Vi stöttar i ert arbete ute hos våra kunder. I företaget arbetar också en miljökonsult som arbetar med miljön på förskolor och skolor. Vi arbetar med hållbarhet i hela kedjan det innebär som beskrivs ovan att även de som arbetar med oss skall känna sig trygga i sin arbetsmiljö. Under terminens gång har vi olika träffar där alla som arbetar för oss bjuds in. Det kan vara HLR utbildning, tema och diskussioner om vad du möts av ute på uppdragen eller bara mingla och äta något gott tillsammans.


Vi vill att du skall vara en flexibel, utåtriktad och positiv person som inte är rädd för att kliva fram och ta för sig och hjälpa vår kund i deras dagliga arbete. Vi vill gärna att du har arbetat tidigare inom barnomsorgen eller har annan dokumenterad erfarenhet från att arbetat med barn och ungdomar. Det kanske är du som funderar på att utbilda dig vidare inom barnomsorgen, eller redan går en utbildning och har några dagar över där du vill komma närmre de verksamhetsområde du utbildar dig inom? Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning då vi inte kommer att kunna erbjuda en heltids tjänst.


Du skall ersätta ordinarie personal vid sjukdom, semester eller annan frånvaro. Du skall kunna rycka in med kort varsel och kunna vara delaktig i förskolans sedvanliga pedagogiska aktiviteter.


För att kunna arbeta inom barnomsorgen krävs ett utdrag ur belastningsregistret som inte är äldre en ett år vid eventuell anställning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JH Qonsulterna i Stockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

JH Qonsulterna i Stockholm AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Konsult i Stockholm i din ansökan