Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsulter till ekonomiuppdrag i Malmöregionen - Bli en del av vårt nätverk!

Konsulter till ekonomiuppdrag i Malmöregionen - Bli en del av vårt nätverk!

A-Talent Finance · Malmö · Ansök senast 19 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du konsult idag eller vill du arbeta som konsult framöver?

Bli en del av vårt nätverk! Vi på A-Talent Finance söker ständigt efter erfarna och duktiga ekonomer som är intresserade att anta nya utmaningar. Möjligheterna är många och du kan arbeta för oss med eller utan egen F-skattesedel. Utan eget bolag blir du anställd hos oss under uppdragets längd, med en fast månadslön och förmåner så som försäkringar och friskvårdsbidrag. Med eget bolag arbetar du istället som underkonsult till A-Talent Finance.

Behovet av en konsult uppkommer vanligtvis i samband med en organisationsförändring eller vakans hos våra kunder. För dig som är intresserad av en fast anställning så finns oftast goda chanser till detta då vissa uppdrag övergår till en anställning hos någon av våra kunder. Just nu har vi många intressanta uppdrag i närtid, både på hel-och deltid.

Välkommen att skicka in en ansökan och bli en del av vårt nätverk! Har du frågor eller funderingar kring hur det är att arbeta som konsult, tveka inte att kontakta Jenny Lundberg på jenny.lundberg@atalent.se.

Om oss

A- Talent Finance är en del av A-Talent Group och är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

A-Talent Finance

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons