Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsulter inom inköp och logistik i Mälardalen

Konsulter inom inköp och logistik i Mälardalen

TNG Group AB · Stockholm · Ansök senast 23 mars

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker konsulter till TNG Techs nätverk i Mälardalen och letar efter dig som har erfarenhet inom inköp eller inom logistik.

Har du erfarenhet och kompetens inom supply chain? Bra! Bli en del av TNG Techs konsultnätverk i Mälardalen! Som konsult hos oss på TNG Tech får du en fri roll med mycket eget ansvar på intressanta företag. Här kan du få en karriär utifrån dina behov och välja mellan kortare och längre uppdrag.

På TNG Tech har vi ett stort nätverk med företag i ett flertal branscher.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag. Vi tycker därför det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.
Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss på TNG Tech kommer du arbeta med uppdrag inom vårt område Supply chain. Uppdragen är oftast långa och på heltid.

Uppdraget kan till exempel vara som specialist eller chef inom logistik, produktion och inköp antingen i en linjeroll eller inom ett projekt eller motsvarande.

Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll - och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som konsult på TNG Tech behöver du:
  • Vara trygg inom ditt kompetensområde.
  • Kunna kommunicera och presentera information på olika nivåer, liksom ha ett stort intresse för att skapa långsiktiga bra relationer.
  • Vara utvecklings- och resultatorienterad samt trivas med ett högt tempo, eftersom du ofta förväntas leverera resultat eller förändring på en begränsad tid.
  • Trivas i en roll med mycket eget ansvar och självständigt arbete, då du på många arbetsplatser kan vara den enda i din yrkesroll.
Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TNG Group AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Moa Lichtenstein

0767244638

Dela jobbannonsen

Anmäl annons