Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsulter inom inköp och logistik i Göteborg!

Konsulter inom inköp och logistik i Göteborg!

TNG Group AB · Göteborg · Ansök senast 23 juli

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet och kompetens inom supply chain? Bra! Bli en del av TNG Techs konsultnätverk i Göteborg!

Vi söker nu konsulter till TNG Techs nätverk i Göteborg och letar efter dig som har erfarenhet inom inköp eller logistik. Som konsult hos oss på TNG Tech får du en fri roll med mycket eget ansvar på intressanta företag. Här kan du få en karriär utifrån dina behov och välja mellan kortare och längre uppdrag.På TNG Tech har vi ett stort nätverk med företag i ett flertal branscher.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG Tech -konsulter inom Logistik. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
Dina arbetsuppgifter

Några av dina dagliga arbetsuppgifter kan vara:
  • Lagerstyrning inklusive planer för lagernivåer, följa upp resultat samt vidta eventuella åtgärder
  • Löpande förhandling med kunder och säljare om leveransdatum och leverans
  • Support för leverantörer gällande frakt utifrån kunders önskemål och behov
  • Förbereda avtal och presentationer inför möten
Värt att veta

Uppgifterna och placeringen i organisationen varierar starkt beroende på organisationens behov och ledningsfilosofi. Våra kunder finns främst i hela Västra Götalandsregionen och verkar inom tekniktunga branscher, som exempelvis tillverkningsindustrin, processindustrin och gruvnäringen.

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll - och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har - din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG Tech som stöttar på distans.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten och gärna något eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper om logistikprocesser samt förbättrings- och effektiviseringsarbete inom materialhantering. Vidare är det meriterande att du har erfarenhet av moderna ERP-system och Lean production.

Som person är du analytisk, strukturerad, resultatorienterad och agerar på eget initiativ. Du gillar att hela tiden driva ditt egna arbete framåt, och du är öppen för förändringar och nytänkande. Du är duktig på att skapa ett nätverk och gillar att samarbeta med övriga personer i företaget där du får chansen att dela med dig av dina egna kunskaper och inputs.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen fördomsfritt och kompetensbaserat. Du ansöker därför jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.

I steg 2 och tre kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.

Notera att vi gör första urvalet löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Så snart du skickat in din ansökan kan du följa den steg för steg via vår hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Varmt välkommen, vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TNG Group AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Emelie Lämhed

0737452223

Dela jobbannonsen

Anmäl annons