Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsulter inom elkraft till Västerås

Randstad · Västerås · Ansök senast 27 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Tillgången på hållbar, trygg och säker elkraftenergi är grundläggande för hela samhället. Vi har idag konsulter på branschledande företag inom ett flertal framtidsområden inom energibranschen.

Nu söker vi dig som arbetar som elkraftingenjör och som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt konsultteam! Vi arbetar framför allt med kunder som tillverkar eller distribuerar energi med projekt huvudsakligen inom elkraft, i allt från industri till kraftgenererande bolag.

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. I rollen kommer du komma i kontakt med olika intressanta bolag och här sätts du och din utveckling i fokus. Här finns möjligheter att ta sig an olika typer av uppdrag, projekt och roller och du kommer ha en nära dialog med din chef kring din utveckling framåt.
Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Ansvarsområden

Som elkraftinsingenjör hos någon av våra kunder kommer du att självständigt driva projekt och ha följande ansvarsområden:

  • energikartläggning och energieffektivisering
  • projektering/konstruktion
  • analyser och utredningar
  • provning och idrifttagningar
  • automation

Arbetstider

Heltid med start omgående.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
  • Minst två års erfarenhet av liknande arbete där du tidigare har arbetat med hög/mellanspänning samt har erfarenhet av elkraftsutrustning eller elkraftsanläggningar.
  • Högskole- eller yrkeshögskoleexamen inom elkraft eller motsvarande.
  • Erfarenhet av elkonstruktion inom anläggningsprojekt mot industri och elkraft. 
  • Erfarenhet inom el- och/eller anläggningskonstruktion.
  • Har kunskap och vana att arbeta inom verktyg som AutoCAD, E3, Eplan, ElMaster (EPC) eller liknande.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Som person sätter du kunden i fokus och har en förmåga att bygga goda relationer såväl internt som externt.  Självklart är du engagerad, noggrann, strukturerad och självgående. Du ser utmaningar i ständiga förbättringar och kommer att ha möjlighet att växa med ansvar.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Om det ovan känns rätt i magen så tveka inte att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att träffa dig!
För information om tjänsten kontakta Jenny McWhinney, tel: 0736922943

Om företaget

Randstad Engineering är specialiserade inom kompetensområdet teknik och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är ingenjör. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Västerås

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons