Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsultchefsassistent till Professionals Nord Eskilstuna

Konsultchefsassistent till Professionals Nord Eskilstuna

Professionals Nord · Eskilstuna · Ansök senast 30 nov.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du student och vill utvecklas i en tjänst som ger meriterande erfarenheter inför framtiden? Vill du vara en del av ett gäng som värdesätter gemenskap, där vi firar våra framgångar tillsammans? Gillar du dessutom att ta eget ansvar och leverera resultat? Vi är ett företag med unga entreprenörer som brinner för vårt arbete och vår vision - Skräddarsydd rekrytering i världsklass! Ta chansen att vara med på resan och bli del av vårt team i Eskilstuna där vi just nu letar efter flera konsultchefsassistenter!

Information om tjänsten

I rollen som konsultchefsassistent arbetar du minst två halvdagar i veckan utöver dina studier. Schema läggs veckovis och baseras på vår arbetsbelastning nästkommande vecka i kombination med ditt studieschema. På Eskilstunakontoret arbetar idag både kundansvarig, konsultchef och konsultchefsassistent där vi tillsammans har bred erfarenhet och ser nu fram emot att utöka teamet ytterligare med fler konsultchefsassistenter. Övriga assistentteam finns i dagsläget på plats i Norrland, Stockholm, Linköping, Örebro, Karlstad och Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som konsultchefsassistent kommer du att stötta konsultchef Malin i hennes arbete. Du kommer få vara involverad i hela rekryteringsprocesserna från kravprofiler, till annonser, urval av ansökningar till att göra referenstagningar. Du kommer att följa en utbildningsplan för att lära dig alla uppgifter. När du känner dig trygg i arbetsuppgifterna kommer du få möjligheten att hålla egna intervjuer och målet är att du ska kunna vikariera under semestrar vid jul/sommar. När du är klar med dina studier finns det goda möjligheter att fortsätta avancera i en heltidstjänst på bolaget, en resa som många av våra tidigare assistentstjärnor runt om i landet gjort.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:
  • Gå igenom urval
  • Genomföra telefonintervjuer
  • Stödja konsultchef kring avtalsskrivningar och intervjuer
  • Besvara frågor från kandidater via mail och telefon
  • Stötta vid tidrapportering
Vi söker dig som:
  • Studerar, gärna inom HR/Beteendevetenskap alt. läser en likvärdig utbildning och har minst 2 år kvar av dina studier.
  • Har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
  • Gärna har tidigare arbetslivserfarenhet där du har haft kundkontakt och fått använda din förmåga att ta initiativ och eget ansvar.
Dina personliga egenskaper är såklart avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att ta ansvar och följer upp det du åtagit dig. Det är viktigt att du trivs i nära samarbeten då du kommer arbeta tätt med Eskilstunateamet och samarbetet sträcker sig även till övriga kollegor runt om i landet. För att lyckas i rollen är du orädd och vågar testa dig fram. Vi tror även att du har en arbetsglädje, är utåtriktad och peppad på att vara med på en fantastisk resa.

Som person kan du även identifiera dig i våra värdeord:

FRAMGÅNG: Du utmanar dig själv och dina kollegor att hela tiden utvecklas, du jobbar hårt men smart.

SNÄLL: Du kommer tillhöra Nordens bästa arbetsplats och är med och bidrar till den familjära stämningen på PN.

LYCKA: Du tycker att du har världens roligaste jobb och sprider energi i vardagen.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid, minst 2 halvdagar/v
STAD: Eskilstuna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta malin.qvarsell@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Malin Qvarsell

malin.qvarsell@pn.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons