Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryterande Konsultchef

Arena personal · Stockholm · Ansök senast 30 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arena Personal söker nu vår nästa rekryterande konsultchef som i en "360-roll" kommer arbeta brett med fokus på rekrytering och bemanningsuppdrag. Hos oss erbjuds du en omväxlande vardag där du arbetar med kunder och konsulter på flertalet kommuner i Stockholms län. Tjänsten beräknas starta omgående, så vänta inte med din ansökan.

Som rekryterande konsultchef hos oss arbetar du i ett sammansvetsat team tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Från din första dag kommer du att erbjudas stort ansvar - du kommer självständigt följa upp dina kunder i personliga möten, driva flera parallella rekryteringsprocesser från början till slut samt ha personalansvar för de konsulter du rekryterat.

Du kommer primärt arbeta med tjänster inom kontorsservice, administration, ekonomi, fastighet, marknad och kommunikation.

Dina arbetsuppgifter är varierande och bestå bland annat av:
  • Kravprofilsmöten hos våra kunder och utifrån dessa skapa annonser
  • Hantera ansökningar och gå igenom urval
  • Genomföra telefonintervjuer samt kompetensbaserade djupintervjuer
  • Personalansvar för konsulter på uppdrag; löpande uppföljning, utvecklingssamtal, lönerevisionsarbete, arbetsrättsliga ärenden och avtalsfrågor
  • Kundansvar innebärande löpande möten för uppföljning av konsulter, merförsäljning på befintlig kund och prognosarbete
  • Löpande personal- och mötesadministration
Om dig
Vi värdesätter i första hand din personlighet, ditt engagemang och din inställning! Teamets främsta egenskaper är det genuina intresset för människor, ett lösningsfokuserat samarbete, fokus på affärsmässighet och omtanken för varandra.

Som person är du nyfiken, målmedveten och handlingskraftig. Här är ingen dag den andra lik och du behöver konstant prioritera bland dina arbetsuppgifter. Därför ser vi gärna att du är flexibel och anpassningsbar samtidigt som du bibehåller struktur och noggrannhet i det du gör. Vidare så trivs du med att ta stort eget ansvar i ditt arbete och är duktig på att skapa och bibehålla relationer.

Vi söker dig med ca 1-3 års erfarenhet av kund- och konsultansvar eller inom försäljning. Du har god administrationsvana, flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder
Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:
  • Marknadsmässig lön
  • Personlig och stöttande konsultchef
  • Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet
  • Friskvårdsbidrag och 2 friskvårdstimmar i veckan under arbetstid
- SL-kort

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Arena personal

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons