Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsultchef till Sigma IT

Sigma IT · Stockholm

·

Ansök senast 26 mars (19 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sigma IT söker nu en Competence Unit Manager med erfarenhet inom projektledning konsultbranschen. Vi söker dig som har arbetat länge inom området och brinner för personalansvar men som samtidigt inte vill släppa konsultuppdragen. Din roll kommer vara delad mellan uppdrag och personalansvar. En viktig del i rollen är att inspirera och motivera gruppen med nya tankar och idéer. Till din hjälp finns bland annat vårt eget ledarskapsprogram "Sigma Way" och ett stort internt nätverk av ledare och chefer.

Hur ser rollen ut?

Som konsultchef kommer du vara en viktig del i takt med att vår grupp växer då du kommer hjälpa till att bygga teamet. Denna roll är en unik mix av en ledarroll och en konsultroll där du ständigt får möjlighet att ta egna initiativ och hjälpa andra framåt, samtidigt som du utvecklas i utmanande uppdrag.

I rollen ingår:
  • Personalansvar för ett befintligt team, beläggning av konsulter, rekrytering.
  • Ansvar för teamet och stort fokus på att arbeta med affärsutveckling, försäljning och kundrelationer.
  • Lönesättning, budget, rapportering och andra förekommande uppgifter kopplat till ledarskapet.
  • Att stötta konsulterna i uppdrag och coacha dem i deras utveckling.
  • Att jobba med leverans som projektledare inom olika typer av projekt och uppdrag inom det digitala området samt inom kommunikation. Tiden man är ute på uppdrag varierar.
  • Som CU-chef ingår du i affärsområdets ledningsgrupp.
Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som med fördel har lett personal och team tidigare och som gärna har dokumenterad chefserfarenhet. Vidare vill vi att du har arbetat på konsultbolag och att du har en examen inom IT eller projektledning.

Du har gedigen erfarenhet inom projektledning och att driva förändrings- och kommunikationsprojekt på den digitala arenan. Du har ett stort nätverk i regionen samt gillar att driva och utveckla affärer.

Som person är du öppen, coachande, framåt och positiv. Du älskar helt enkelt detta område och att sprida din kunskap till andra! Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Sigma IT är det största företaget i om Sigmakoncernen och vi jobbar enligt ledorden Passion and Execution. För oss innebär det att vi älskar det vi gör och vi får det gjort. Vår företagskultur är stark och något vi är stolta över, därför är dina personliga egenskaper extra viktiga för oss. Vi har både affärsmässighet, kundorientering och teknikintresse i blodet samt givetvis en förmåga att snabbt ta till oss ny information och omvandla den till kreativa lösningar.
Vi respekterar alla och tar gärna till oss av andras erfarenheter samtidigt som vi gärna delar med oss av våra egna. Vi tror att mångfald främjar kreativiteten och hjälper oss att växa både som personer och företag.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail. Vi tar emot ansökningar löpande. Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila ansvarig rekryterare Ulrika Nord på Ulrika.nord@sigma.se

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sigma IT

Placering

Stockholm