Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsultchef till OnePartnerGroup

OnePartnerGroup Bemanning AB · Solna

·

Ansök senast 18 juni (4 dagar kvar)

OnePartnerGroup söker nu dig som vill arbeta med bemanningslösningar till våra kunder inom Blue collar området.

Trivs du att arbeta i ett högt tempo och har ett genuint intresse för andra människor? Då kan du fortsätta att läsa!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Leveranschef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda kandidater ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Dina arbetsuppgifter
En sak kan vi säga redan nu, förvänta dig varierande arbetsdagar!
För dig som har ett stort engagemang för operativt arbete innefattar tjänsten spännande, stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter där din kreativitet ständigt sätts på prov. Som konsultchef har du självständigt ansvar för dina kunder, uppdrag och konsulter inom affärsområdet Blue Collar (kollektivarbetare) i Stockholmsregionen. Det betyder att du har personalansvar och dagligen arbetar med personalrelaterade frågor och du arbetar också med försäljning till både nya och befintliga kunder. Du kommer självständigt driva hela processen från försäljning och offertering till kund, upprättande av kravprofil, genomförande av intervjuer och anställning och tillsättning till tidrapportering, schemaläggning samt löpande kontakt och uppföljning med konsulter och kunder, både på plats på företagen och via andra kommunikationskanaler. I rollen ingår mycket administration i form av att lägga in uppdrag, sjukfrånvaro, tidrapportera, fakturera och liknande.  I rollen behöver du vara öppen för oregelbundna arbetstider då vissa kunder kräver närvaro både på dagar och kvällar.

Din profil
För att lyckas i rollen som konsultchef hos oss ser vi att du tidigare erfarenhet från likande roll inom branschen alt har du arbetat på exempelvis arbetsförmedlingen med att matcha personer mot olika arbeten. Vi ser det som positivt om du har ett kontaktnät bland företagen i regionen, kunskap av affärsområdet yrkesarbetare samt goda fackliga relationer.
För denna tjänst krävs det att du har kommunikationsförmåga i både svenska och engelska samt B-körkort.

Med värdeorden framåtlutad, schysst och lagspelare i ryggen har vi lyckats med att etablera vårt varumärke över hela landet. Orden är hämtade från idrottsvärlden och står för att vi på OnePartnerGroup alltid vill ligga steget före i branschen, samtidigt som vi vill agera schysst mot våra kunder, konsulter, kandidater och varandra - alltid ta laget före jaget med andra ord och där ser vi att du har samma värderingar som oss. För att du ska trivas i rollen som konsultchef behöver du ha ett inre driv och en tydlig målmedvetenhet. Som person beskriver du dig själv som strukturerad där du kan planera och administrera din tid på ett effektivt sätt. Du gillar att jobba med frihet under ansvar och du trivs att jobba självständigt men du är även en schysst lagspelare. Är du som person social, kreativ, flexibel och har god människokännedom ser vi att du kommer trivas utmärkt i din nya roll hos oss. 

Övrigt:
Start: augusti/september
Omfattning: Heltid, varierande arbetstider 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Bemanning AB

Placering

Solna

Kontaktperson

OnePartnerGroup Stockholm AB