Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsultchef till ett växande bemanningsföretag - FlexCare Sweden AB

Konsultchef till ett växande bemanningsföretag - FlexCare Sweden AB

Flexcare Sweden AB · Malmö · Ansök senast 11 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

FlexCare Sweden är specialister på vårdbemanning och fortsätter att växa i en hög och sund takt. Vi söker nu efter vår nästa stjärna, helst en erfaren konsultchef till vårt kontor i Malmö , alternativt annan ort i Sverige då vi har ramavtal med de flesta regionerna i Sverige. Inom kategorin läkarbemanning är vi branschens snabbast växande bolag och vår plan är att fortsätta stärka oss inom både läkar- och sjuksköterskebemanning.

FlexCare består av ett team med VD, konsultchefer, kvalitetsansvariga och ekonomiavdelning. Huvudkontoret ligger i nya fräscha lokaler i Malmö men möjligheten finns att jobba från vårt kontor i Uddevalla eller eventuellt nytt kontor på annan ort.

Du ska vara redo att jobba självständigt och samtidigt lätt kunna samarbeta i team. Branscherfarenhet är extra meriterande. Du ska ha lätt för att lära dig nya termer och vara beredd på att ha hög servicegrad och tillgänglighet.

Tjänsten innebär att du både ska ta hand om befintliga kunder och samtidigt vara beredd på nykundsbearbetning. Viktig huvuduppgift är sedan att kunna förstå kundernas behov och sedan bemanna med den bästa möjliga bemanningslösningen. Det ingår också en del administration och kvalitetssäkring där noggrannhet behövs. Kundbesök och resor förekommer i en måttlig omfattning.


På FlexCare har vi en trivsam och lärande miljö med hög personaltrivsel och låg personalomsättning. Du kommer att få stora möjligheter att utvecklas och att bidra till vår fortsatta resa mot att skapa ett av branschens seriösaste bolag med hög kvalitet och servicegrad.


På grund av att det är en intensiv period kommer rekryteringsprocessen att ske löpande och kan avbrytas i förtid om vi snabbt hittar rätt stjärna. Frågor om uppdraget besvaras via mail alternativt under jobbintervjun.


Provanställning tillämpas med ambitionen att det ska leda till en tillsvidare anställning. Start sker enligt överenskommelse.


Arbetsort: Malmö eller annan ort

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Flexcare Sweden AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Flexcare Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons