Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsultchef till Effektiv Falköping/Herrljunga

Effektiv · Falköping · Ansök senast 30 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu utökar vi på Effektiv laget med en konsultchef som genom affärsmässigt och personligt handlande är med i vår expansiva fas. Här erbjuds du en nyckelroll där ledorden är kundutveckling, processeffektivisering och ledarskap på ett företag med goda värderingar och stort samhällsengagemang.

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim, matchning och coachning. Vi är ett företag som motiveras av lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Bli vår nästa lagspelare!

Dina arbetsuppgifter

Som konsultchef hos Effektiv ansvarar du för kandidater, konsulter och kunder inom vår verksamhet med bas i Falköping och Herrljunga samt verksamhet i dess kranskommuner. I rollen ingår personalansvar för Effektivs konsulter och du ansvarar för samtliga personalrelaterade frågor samt för rekryterings- och bemanningsprocessen. Självklart agerar du stöttande och är en rådgivande part för Effektivs kunder. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Skapa förutsättningar för att konsulten skall trivas hos oss, hos kunden samt motiveras och utvecklas i sin roll
  • Genomföra kundbesök och verka för goda samt långsiktiga kundrelationer
  • Med hjälp av kandidatansvarig utföra hela rekryteringsprocessen, från annonsering till anställning av konsult
  • Förstå kundernas behov och utmaningar på ett bra sätt så att vi bidrar till deras utveckling.
  • Administrativt arbete gällande bland annat anställningsavtal och tidrapportering
Du kommer ingå i ett härligt team lokalt i Falköping/Herrljunga

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har ett intresse av och gärna erfarenhet från att jobba med människor. Du kanske har jobbat som konsultchef, har erfarenhet från befattningar med personalansvar, ansvarat för ett verksamhetsområde eller känner att rollen som konsultchef är din nästa utmaning. Vidare ser vi att du har kunskaper i rekrytering, arbetsrätt, kollektivavtal och personalrelaterade frågor. Du har en god administrativ vana med tillhörande systemkunskaper samt en ekonomisk förståelse.
Det är en fördel om du har erfarenhet inom industri eller logistikflöden.

Som person har du ett genuint kundfokus samtidigt som du är prestigelös och engagerad. Du är duktig på att såväl etablera nya kundrelationer som att vårda befintliga, där du motiveras av att agera rådgivande gällande optimering av kundens personalstyrka. Det är viktigt att du har en affärsmässighet och en förmåga att se helheten utifrån affär- och konsultperspektiv. Du trivs i en roll med frihet under ansvar, där du är duktig på att prioritera och arbeta effektivt. Din arbetsdag präglas av ett högt tempo där det är viktigt att kunna fatta beslut och där din flexibilitet är av största vikt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Effektiv

Placering

Falköping

Kontaktperson

Johan Holm

0513 100 32

Dela jobbannonsen

Anmäl annons