Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsultchef / Consultant Manager

Bravura · Göteborg · Ansök senast 6 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget
Bravura är ett rekryterings- och bemanningsföretag där vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat.

Arbetsuppgifter
Som Konsultchef har du personalansvar för Bravuras konsulter som arbetar ute hos våra kundföretag i tjänstemannasektorn. Det innefattar arbetsuppgifter som upprättande av anställningsavtal, schemaläggning och tidrapportering, kunduppföljning och medarbetarsamtal med konsult samt löpande personaladministration och hantering av avslut. Du säkerställer att Bravuras konsulter har bästa möjliga förutsättningar att utföra sitt arbete genom aktivt arbete med arbetsmiljö och konsultnöjdhet. Din roll innebär att på bästa sätt ge service såväl externt mot kunder och konsulter som internt mot Bravuras Rekryterare och Account managers. Du har även ett nära samarbete med Bravuras ekonomi-, lön- och HR-avdelningar.

Teamet består av glada, kompetenta och drivna medarbetare där varje dag är fylld av skratt och inspiration. I början av anställningen får du en grundutbildning som behandlar bland annat arbetsrätt, rekrytering och branschen. Du ingår även i ett nationellt forum med konsultchefer på övriga orter för kompetensdelning.
    • Ansvarar för Bravuras konsulter ute hos våra kundföretag
    • Upprättande av anställningsavtal och tidrapportering
    • Kunduppföljningar och medarbetarsamtal med konsulter
    • Löpande administration och hantering av avslut
    • Aktivt arbete med arbetsmiljö och konsultnöjdhet
Utbildning, erfarenheter och personliga egenskaper
  • Nyexaminerad från akademisk utbildning, meriterande med utbildning mot arbetsrätt & arbetsmiljö
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
  • Körkort
  • Arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit ansvar och kundrelationer är meriterande
För att trivas och vara framgångsrik i rollen bör du vara en flexibel person som trivs med en vardag i högt tempo där du får träffa mycket människor. Du har en positiv attityd, trivs med att ge service till din omgivning samt arbetar noggrant och strukturerat.

Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå. Om du jobbar hårt för att lära dig och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte har erfarenhet från branschen eller HR.

Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Övrigt
Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Fast + bonus

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons