Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsultchef - bemanning inom vård och omsorg

Konsultchef - bemanning inom vård och omsorg

Sverek AB · Stockholm · Ansök senast 22 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi efter en konsultchef med ansvar för konsulter inom vård och omsorg, där vi ser en stor efterfrågan och möjlighet att förbättra personaltillgång och arbetsvillkor. Som konsultchef har du ett nära samarbete med konsulter runt om i landet och jobbar ständigt med att etablera, vidareutveckla och bygga relationer med nya och befintliga kunder och konsulter. Du rekryterar och matchar rätt konsulter till kunduppdrag och har under uppdragstiden aktiv kontakt och uppföljning med konsulterna, samt följer upp och utvärderar att vi levererar den kvalitet vi utlovar. Du har ansvarar för hela processen från bearbetning och kontaktskapande till presentation, förhandling och projektledning och även uppföljning.


Om dig

  • Du är eller har förutsättningar till att vara en driven och professionell försäljare av högt kvalificerade tjänster, med fokus på långsiktiga relationer. Konsultchefsrollen förutsätter att du balanserar införsäljning av nya uppdrag till intresserade kandidater.
  • Gott ordningssinne är en fördel då du kommer att ha ett stort antal sjuksköterskor eller läkare inbokade, i rekryteringsprocess och under screening samtidigt.
  • Du har en önskan att utveckla din förhandlingsteknik.
  • Du har förmågan att tillgodogöra dig grundläggande förståelse för anställningsvillkor och avtalsskrivning. Många av våra bemanningsuppdrag sker inom ramen för offentlig upphandling, med ett behov av att följa de krav som det ställer på oss.


Bakgrund och erfarenhet

Erfarenhet av försäljning och i synnerhet kvalificerad tjänsteförsäljning, med dokumenterat goda resultat är starkt meriterande. Detsamma gäller för erfarenhet av att arbeta i Salesforce sales cloud.

Utbildning med relevans för tjänsten såsom ekonomi, sälj- och marknadsföring, sjukvård och HR är också meriterande.


Anställningsvillkor

Heltid, fast lön, tjänstepension, generöst friskvårdsbidrag, privat sjukförsäkring, vidareutbildning. Flexibelt arbetsupplägg med god möjlighet till balans mellan distansarbete och arbete från kontoret.


Om oss

Sverek är ett snabbväxande och framgångsrikt rekryterings- och bemanningsföretag för läkare och sjuksköterskor som kännetecknas av vårt bidrag till kvalité inom vård och omsorg. Vi utvecklas tillsammans med ett fokus på livskvalité genom den vård och omsorg våra konsulter tillhandahåller såväl som god personalvård, samvaro och Vi-känsla. Vi eftersträvar specialisering av våra konsultchefer gentemot en specifik yrkeskategori såsom bemanningsläkare och bemanningssjuksköterskor.

Vi använder test som ett första steg i rekryteringen för att säkerställa en fördomsfri och rättvis process som fokuserar på din potential.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sverek AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Sverek AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons