Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsult till Michaël Berglund Interim Effect AB

Konsult till Michaël Berglund Interim Effect AB

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 16 okt. (60 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du ta nästa steg i din karriär, vara med och bygga en branschledande verksamhet och utvecklas tillsammans med ett av Sveriges mest framgångsrika företag inom Executive Search, Ledarskapsutveckling och Styrelseutbildningar? Är du målmedveten och vill leverera ett förstklassigt resultat? Vill du rekrytera personer till Sveriges ledande företag och organisationer? Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Michaël Berglunds Interim Effect ABs räkning en konsult inom Executive Interims-lösningar. Företaget genomgår en kraftig tillväxtresa och med en fortsatt stark efterfrågan behöver de nu fler medarbetare för att kunna möta kundernas behov av såväl befintliga som nya tjänster. Hos Michaël Berglund får du möjligheten att utvecklas brett inom olika branscher och arbeta med toppen av näringslivet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Michaël Berglund Interim Effect AB.

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du direkt att bli en viktig del av bolaget. Du erbjuds en bred roll som innehåller allt från att leda projekt både internt och externt, kundkontakt, intervjua kandidater samt ansvar för övergripande administration. Genom att jobba brett inom olika branscher kommer du att få en djup förståelse för näringslivet och samhällsfrågor. Du kommer att arbeta med rekryteringar i flera olika branscher och industrier. Nivån på rollerna är allt från ledningsgruppspositioner i näringslivets absoluta toppskikt till middle-management - vilket kräver flexibilitet, kreativitet och god slutledningsförmåga.

Du kommer till exempel att:
 • Genomföra marknadsanalyser och identifiera potentiella nya kunder
 • Sälja in Michael Bërglunds tjänster till nya kunder och säkra affärer
 • Projektleda rekryteringsprocessen
 • Genomföra search
 • Intervjua kandidater
 • Presentera kandidater för kund
 • Ansvara för övergripande administration
Tjänsten passar dig med hög ambition som trivs i en ansvarsfull och relationsskapande roll där ingen dag är den andra lik. Michaël Berglund erbjuder dig goda villkor i en professionell och dynamisk arbetsmiljö i centrala Stockholm. Till en början kommer du att få en introduktion anpassad efter din erfarenhetsnivå för att säkerställa att du får en bra start på din karriär hos Michaël Berglund. Därefter erbjuds du en individanpassad utveckling där du får möjligheten att kontinuerligt växa efter ditt intresse och expertis. Du erbjuds goda karriärmöjligheter i ett företag med högt anseende som präglas av kompetenta, drivna och hjälpsamma kollegor där egna initiativ och idéer värderas högt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett genuint intresse för näringslivet, samhällsfrågor, människor och vill lära dig mer om Executive Interims-lösningar. Du vill lära känna olika branscher, både vad gäller deras utmaningar och strukturer. Egenskaper vi värdesätter är att du är analytisk, kommunikativ, nyfiken och strukturerad.
 • För att trivas i rollen har du troligtvis några års erfarenhet från en liknande roll eller där du exempelvis har arbetat med rekrytering där du haft stort eget ansvar och uppnått goda resultat. Det är starkt meriterande om du arbetat med rekrytering i ledande befattning
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då det krävs i den dagliga kommunikationen med kunder och kandidater
Som person är du relationsskapande, initiativtagande och strukturerad. Du känner stort engagemang för organisations- och strategifrågor och har en naturlig förmåga att skapa förtroende hos dina kollegor genom din analytiska kapacitet, leveranssäkerhet och fokus på kvalitet. Vi ser även att du är en lagspelare samt motiveras av att ta egna initiativ och driva projekt framåt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Strandvägen 5, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Michaël Berglunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig rekryteringskonsult Milly Ellqvist Weidstam (milly.weidstam@academicwork.se)

Information om rekryteringsprocessen:
 • Telefonintervju med Academic Work (10-15 min)
 • Digital intervju med Academic Work (1 h)
 • Intervjuer med Michaël Berglund (1-2 h)
 • Referenser + Beslut
Som en ytterligare del av rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra problem- och personlighetstester.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen