Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsult Riskhantering

Zert · Umeå

·

Ansök senast 5 apr.

Dina arbetsuppgifter

Vår konsultavdelning har stor erfarenhet av hur industriella innovations- och förändringsarbeten ska ledas från start till mål. Vi arbetar med allt från industriella miljardinvesteringar till enskilda uppfinnare som utvecklar en produkt. Våra kunder finns främst inom tillverkning- och processindustri och anledningen att de behöver vårt stöd är att de investerar i ny teknik, eller behöver se till att de uppfyller nationella samt internationella krav på säkerhet. Det kan vara allt från små, tekniska gadgets till stora maskiner och komplexa processanläggningar. Exempel på teknikområden vi arbetar med är; maskinsäkerhet, PED och säkerhetssystem. Vi ser ett ökat behov av våra tjänster på marknaden och utökar därför vårt team som idag består av 4 konsulter inom riskhantering. Här finns med andra ord erfarna konsulter som kommer att handleda dig i din nya roll hos oss.

Som konsult inom riskhantering har du ett superroligt och omväxlande jobb där du får möjlighet att ständigt utvecklas inom teknikområdet. I stora drag kommer dina arbetsuppgifter vara att utföra och leda uppdrag, huvudsakligen inom riskhantering och CE-märkning. Du kommer att leda projektmöten med kund och övriga projektdeltagare, på ett lättsamt och inkluderande sätt som sakkunnig. Till din hjälp använder du dig av våra webbapplikationer, som du även kommer att bidra till att vidareutveckla. Du har en säljande roll där du presenterar våra erbjudanden på ett kunnigt och trovärdigt sätt för potentiella kunder inom industrin i Sverige, så efter pandemin får du räkna med att det kan bli en del resor också.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har en civilingenjörsexamen inom teknisk fysik, eller maskinteknik. För att fungera i den miljö våra kunder verkar inom, är det en fördel om du har någon form av erfarenhet från anläggnings-, process-, eller byggindustrin, men du kan vara rätt "grön" efter studierna. Vi hoppas också att du har en del programmeringskunskap och kanske har du arbetat med säkerhet och arbetsmiljö på något sätt. Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska, såväl i tal som skrift samt att du har körkort.

För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för affärsprocesser och kopplingen mellan verksamhet och teknik. Du brinner för problemlösning och att söka upp information på egen hand. Utöver detta ser vi gärna att du trivs med att ha mycket kundkontakt, en positiv grundinställning och ett inre driv. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga, förmågan att arbeta självständigt samt vara noggrann och ansvarstagande.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och Bemanning. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson, på tfn: 0733-512725, eller Elin Wiklund, på tfn: 0733-512711. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 5 april via www.clockworkpersonal.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Zert

Placering

Umeå

Kontaktperson

Elin Wiklund

0733-512711