Konsult inom SAP SuccessFactors till Sigma IT

Sigma IT · Malmö

·

Ansök senast 11 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu dig som har erfarenhet av implementation, integration eller migrering av SAP SucessFactors Employee Central eller andra HCM lösningar.

Hur ser rollen ut?
Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med andra kollegor från Sigma. Du kommer planera, driva och ansvara för aktiviteter kopplade till kravställning, implementation och integration av SAP SucessFactors.

Du kommer jobba nära verksamheten så det är viktigt att du har en stor förståelse för denna och kan analysera dess krav och behov. Rollen innebär att du är delaktig och drivande i hela processen, det vill säga i utvecklingsfasen, implementeringen och driften. En naturlig del är att validera och testa integrationslösningarna samt att hantera och lösa uppkomna incidenter.
Placeringsort är Malmö och/eller Helsingborg.

Din bakgrund
Du har arbetat några år med implementering och integration av SAP SuccessFactors alternativt annan HCM lösning, exempelvis Workday. Du har god kännedom kring HR processer och best practice inom området. Du är van att arbeta agilt och ta egna initiativ.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en kundorienterad inställning, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Du behärskar såväl engelska som svenska.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Urval sker löpande. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se.
Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sigma IT

Placering

Malmö