Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konsult inom QC och validering till Randstad Life Sciences

Konsult inom QC och validering till Randstad Life Sciences

Randstad · Malmö · Ansök senast 13 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av laborativt arbete samt validering inom läkemedel eller livsmedel? Vill du bli en del av vårt härliga konsultgäng? Vi ser nu en stor efterfrågan på kemister från våra life science-kunder i regionen och letar därmed efter dig som är nyfiken på rollen som konsult hos oss på Randstad Life Sciences. Våra kunder är huvudsakligen placerade i Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. 

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar denna inställning.

Hos oss står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. Vi erbjuder dig konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. 

Ansvarsområden

I rollen som QC kemist är följande arbetsuppgifter vanligt förekommande:

• Utföra kemiska och fysikaliska analyser av läkemedel eller råvaror, med tekniker som exempelvis HPLC, GC, ICP, FTIR, titrering enligt GMP/GLP 
• Utreda avvikande analysresultat
• Granskning/bedömning av analysresultat
• Delta i förbättringsarbete
• Metodutveckling, metodvalidering
• Validering/kvalificering av instrument

Arbetstider

Heltid. Vi erbjuder en tillsvidareanställning som inleds med en 6-månaders provanställning. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med en naturvetenskaplig examen inom kemi (förslagsvis analytisk kemi). Vi söker både juniora och seniora QC kemister, men du bör ha något års erfarenhet av analytiskt kontrollarbete inom GMP/GLP/ISO-styrd verksamhet med goda kunskaper i tekniker som HPLC/UPLC, GC, ICP, FTIR, frisättning och titrering.

Erfarenhet av att skriva dokument och utföra kvalificering/validering (IQ/OQ/PQ) av analysinstrument eller analysmetoder är starkt meriterande. Har du också erfarenhet av att hantera avvikelser samt granska och bedöma analysresultat är även det meriterande. Du behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift. 
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för oss är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförandet av arbetsuppgifterna. I rollen som konsult behöver du tycka om att träffa nya människor och ha lätt för att skapa långsiktiga relationer. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansökan

Sista ansökningsdagen är 2022-02-13

För information: Emma Kronberg, konsultchef, emma.kronberg@randstad.se

Om företaget

Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons