Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konstruktör/projektör till WSP

WSP · Karlstad · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ta chansen och bli en del av WSP Bro och Vattenbyggnad där högt engagemang och bred kompetens kännetecknar gruppen. Här får du möjlighet att vara med och leverera högkvalitativa produkter till WSP's kunder och fortsätta utvecklas med ett företag i teknikens och branschens framkant.

Information om tjänsten

Bro och vattenbyggnad är ett affärsområde inom WSP Sverige AB som erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom brokonstruktion. Uppdragen innefattar broar, tunnlar, kajer, dammar och andra byggnadsverk. Projekten sträcker sig över hela kedjan från förstudier med utredningar till projektering och förvaltning. WSP Bro och Vattenbyggnad har idag etablerade kontor runt om i landet. Avdelningen som nu söker efter sin nya medarbetare har kontor i Örebro, Falun, Norrköping samt Karlstad och består av ca 50 medarbetare. Du har möjlighet att utgå från någon av tidigare nämnda orter beroende på vad som passar dig bäst. Du välkomnas till ett företag med härlig stämning och stora utvecklingsmöjligheter.

Nu vill WSP förstärka sin personalstyrka och därför söker Professionals Nord för WSP räkning en konstruktör inom Bro och Vattenbyggnad. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos WSP. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WSP önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör/projektör arbetar du i olika typer av uppdrag inom affärsområdet Bro och Vattenbyggnad. Du arbetar i processens samtliga delar tillsammans med teamet för uppdraget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat konstruktion och beräkningar i relevanta programvaror, projektering, utveckling av beräkningsprogram och arbetsprocesser samt kontinuerlig dialog med kunder. Du kommer till en början att ta del av introduktionsprogrammet för att komma in i rollen samt tilldelas en mentor.

Vi söker dig som

Har en ingenjörsexamen från högskola eller universitet inom byggteknik eller väg och vatten. Du har flerårig erfarenhet som konstruktör/projektör inom branschen. Förslagsvis har du en bakgrund inom bro, hus, anläggning, väg etc. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är även ett krav för tjänsten då dagsresor förkommer.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos WSP. Tjänsten passar dig som vill bidra med ditt engagemang i en driven grupp med bred kompetens. Du trivs i ett stort bolag som präglas av stark utveckling och tillväxt. Du är positiv, samarbetsvillig och vill bidra till en god teamkänsla. Vidare har du lätt för att knyta kontakt med andra, agera affärsmässigt och driva dina uppdrag framåt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
STAD: Örebro, Falun, Karlstad eller Norrköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 48 700 medarbetare i världen, i Sverige omkring 4100.

Läs mer om WSP här!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WSP

Placering

Karlstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons