Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konstruktör

ALT Hiss AB · Växjö · Ansök senast 9 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bli en viktig pusselbit i ett växande hissföretag?!
ALT Hiss är ett privatägt bolag med rötterna i djupaste Småland som 2019 firade 25-årsjubileum. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram. Vi är redan idag en betydande aktör på nyinstallation och vi växer stadigt på eftermarknad för att få en stabil mindre konjunkturkänslig verksamhet. Med en omsättning i koncernen på 300 milj och 170 arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!

Vi söker en maskiningenjör/konstruktör till vårt huvudkontor i Alvesta/Växjö, du kommer att ha ett brett arbetsområde som gör det både intressant och omväxlande med framtida potential.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av Cad-ritning för både kompletta hissar och komponenter samt beräkningar och framtagande av underlag för beställning och tillverkning. Du kommer också att ansvara för våra miljöcertifieringar och uppdateringar av dessa.

Vem är du?
Du är förstås serviceinriktad och kreativ för att agera problemlösare men framför allt noggrann i ditt arbete. Ni är ett team på teknikavdelningen med olika ansvars- och teknikområden och det finns alltid någon att diskutera lösningar med.
Med rätt inställning så har du alla möjligheter till avancemang inom ALT!

Vill du veta mer?
Kontakta då vår teknikchef Anders Stenkilsson på 0472-390 708, eller mejla på anders.stenkilsson@alt.se
Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan via Ansök Nu.
Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar. Välkommen med din ansökan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ALT Hiss AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

Anders Stenkilsson

0472-390 708

Dela jobbannonsen

Anmäl annons