Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konstruktör

ABL Construction Equipment AB · Sävsjö · Ansök senast 2 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ABL Construction Equipment i Sävsjö söker Konstruktör

Till vårt härliga gäng i Sävsjö söker vi nu en konstruktör som vill vara med och utveckla redskap och tillbehör till entreprenadmaskiner i världsklass. Du kommer få ett väldigt omväxlande jobb med stort eget ansvar. Din huvudsyssla kommer vara konstruktion av redskap och tillbehör till hjullastare, grävmaskiner, teleskoplastare och timmer- och virkesredskap. Du kommer ingå i ett team med två kompetenta kollegor, och du rapporterar direkt till Utvecklingschefen. Trivs du i en organisation där vi jobbar tillsammans som ett Team med korta beslutsvägar är detta jobbet för dig. Du erbjuds att vara med på vår tillväxt och får jobba med många intressanta kunder som ligger i framkant inom sina branscher.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Konstruktion av redskap och tillbehör till entreprenadmaskiner
  • Kundanpassningar
  • Offertunderlag
  • Delta i nya projekt
  • Teknisk support
När det gäller din kompetens ser vi gärna att du har ett par års konstruktionserfarenhet från plåt/metallindustrin. Har du dessutom använt dig av Solid Works så är det ett extra plus. Praktisk erfarenhet och kännedom av verkstadsarbete inom plåt och svets är meriterande. Du behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift.

Förutom din kompetens lägger vi väldigt stor vikt på dina personliga egenskaper. I denna tjänst är det viktigt att du kan samarbeta då du kommer ha mycket kontakter både internt och externt. Vi ser gärna att du har lätt för att ta initiativ och har viljan att utveckla både dig själv och företaget. Vidare är det väldigt viktigt att du har en hög servicenivå och att du är lösningsorienterad.

Visst låter detta som en spännande tjänst! Välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar ABL Construction Equipment AB med Codeq. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 0702-71 69 77 eller av Sören Holmlind, 0515 - 128 00.

Placeringsort: Sävsjö
Anställningsform: Heltid, tillsvidare.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Ansökan: Du ansöker om tjänsten på www.codeq.se senast 2022.05.27

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ABL Construction Equipment AB

Placering

Sävsjö

Kontaktperson

Magnus Ryberg

0706702585

Dela jobbannonsen

Anmäl annons