Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konstruktör

Alab Aluman AB · Umeå · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi på Alab Aluman AB en konstruktör. Tjänsten innebär arbete inom konstruktion, CAD-ritningar, beredning och inköp. Låter detta som något för dig eller någon du känner? Ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en konstruktör för våra projekt inom glasbärande byggsystem i aluminium. Vi erbjuder en bred roll där du får utveckla din kompetens inom konstruktion, CAD-ritning, beredning och inköp. I rollen har du ett nära samarbete med säljare, produktion, kunder och leverantörer. Du rapporterar till Teknisk chef.

Dina kvalifikatloner och egenskaper

Vi söker dig som är gymnasie- eller högskoleingenjör med några års erfarenhet av att rita i AutoCAD. Du behöver ha goda generella IT-kunskaper samt ekonomisk förståelse. Du har B-körkort, tillgång till egen bil, samt goda kunskaper i svenska och i engelska, i tal och i skrift. Meriterande är erfarenhet av produktionsberedning och/eller inköp. Har du erfarenhet från byggbranschen är det också meriterande, likväl som kunskaper i värt affärssystem Monitor.

Placeringsort

Ånäset. Kan kombineras med vårt kontor i Umeå.

Vad kan vi erbjuda dig?

Alab har under årens lopp utvecklats till en av de största aktörerna i branschen, med rikstäckande verksamhet. Vi har gjort stora investeringar i maskiner, ytbehandlingsanläggningar samt effektiv arbetsplatsutrustning. Dessutom har vi arbetat mycket med att utveckla våra affärsprocesser och digitalisering. Vi erbjuder en varierande roll i ett stabilt företag med en tydligt uttalad tillväxtstrategi.

Kontaktperson

Har du frågor angående tjänsten så kan du ringa Administrativ Chef Ellinor Carlsson på telefon 0934-202 43 eller mail ellinor.carlsson@alab.com.

Välkommen med din ansökan senast den 31 jan 2021!

Om arbetsgivaren

Alab är grundat 1967. VD sedan 2008 är Hans Granholm. Vi arbetar med glasbärande byggsystem i både aluminium och stål och har även egna inglasningssystem för altaner samt balkonger. Vi har en fabrik i Ånäset, en i Örnsköldsvik och två fabriker i Trehörningsjö. Omsättningen är ca 170 mkr och vi har 85 anställda. Alab Aluman AB är ett helägt dotterbolag till P Wikström J:r AB. Andra bolag i koncernen är Olofsfors AB och Iggesund Forest. Koncernen har en omsättning på ca 700 Mkr och har 250 anställda i fem län­der. Du kan läsa mer om företaget och våra produkter på: www.alab.com


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alab Aluman AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons