Konstruktör

BUTIKSKONSULT KUMLA AB · Kumla

·

Ansök senast 10 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Butikskonsult är ett familjeföretag som startade 1983 och är idag en av Sveriges ledande och mest erfarna aktörer inom butiksinredning. Vi planerar, utvecklar och låter tillverka produkter för butiks- och restaurangmiljöer samt offentliga miljöer. Vi skapar koncept och tillhandahåller attraktiva inredningar och funktionella lösningar, allt från shop in shop och specifika avdelningar, till kompletta butiker. Idag arbetar vi med de största varumärkena i branschen såsom ICA, Coop, Edeka, S-Group och Sibylla med flera.

Vi är ett stabilt företag med ett gott rykte i branschen, där miljön präglas av positiv anda, korta beslutsvägar och stort engagemang där både medarbetare och kunder står i fokus. Huvudkontoret finns i Kumla och vi verkar även i Finland, Tyskland och andra delar av Europa. Företaget omsätter idag ca 170 miljoner kronor och har drygt 70 medarbetare.

Vi söker nu en Konstruktör, gärna med en bakgrund inom produktionsberedning inom tillverkande industri, med stort intresse för konstruktion och en vilja att ta sig an spännande och utmanande specialuppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan – urval sker löpande!


Arbetsuppgifter

I arbetet som Konstruktör hos oss på Butikskonsult jobbar du med att konstruera möbler och inredningskoncept främst åt kunder inom dagligvaru- och servicehandeln men även till restaurangmiljöer. Oftast utifrån givna riktlinjer där du rör dig mellan design och konstruktion i jakt på de bästa lösningarna.

Du tillhör konstruktionsberedning under utvecklingsavdelningen och rapporterar till utvecklingschef. Avdelningen har ansvar för företagets produktveckling och produktvård, vilket innebär framtagning av designförslag, konstruktionsritningar samt tillhörande administration.

Arbetet utförs i projektform, där du främst arbetar med tillverkningsunderlag för unika speciallösningar inom t ex butiksinredning. Befattningen förväntas ha en hög servicegrad där du har nära kontakt med kund, leverantör, montör och övriga interna avdelningar.

Rollen inom konstruktionsberedning innebär:

  • Att bistå projektledare med tillverkningsritningar med tillhörande konstruktionslösningar och monteringsanvisningar för specialartiklar.
  • Beredning av underlag för offertförfrågan.
  • Fånga upp potentiella blivande standardartiklar och förmedla dessa till ansvarig säljare.

Vi utlovar ett arbete där du får jobba med kunder som är verksamma i hela Sverige och även i Europa. Du kommer ingå i ett sammansvetsat gäng som kännetecknas av nytänkande, flexibilitet och långsiktighet och som gillar att utmana.


Utbildning / Erfarenhet

Vi ser gärna att du har en utbildning inom konstruktion och/eller praktisk arbetslivserfarenhet inom träindustrin, samt att du har erfarenhet av att ta fram tillverkningsunderlag och monteringsanvisningar. Vi önskar att du har goda 3D CAD-kunskaper, gärna i Autodesk Inventor samt kunskap i Sketchup. Då Butikskonsult erbjuder kunder inredning i främst träbaserade skivmaterial, tunnplåt samt plast är det självklart meriterande om du har erfarenhet samt förståelse för konstruktion och tillverkning i dessa material.

Du är självgående och uppsökande, dvs du kan effektivt sätta dig in i uppgiften och balansera tid och resultat, samt att du ser till att få till dig relevant information i tid. Du har förmågan att prioritera och se till helheten och fastnar inte i detaljer, utan att därmed göra avkall på kvalitet.

Kund- och leverantörskontakter tillhör vardagen på Butikskonsult därför sätter vi stort värde på din sympatiska och enkla attityd. Du är kommunikativ och talar och skriver svenska obehindrat. Skulle du ha finska språket med i bagaget så är det ytterligare en merit.

Om du stämmer in på ovanstående profil och vill ingå i ett glatt och engagerat team i ett företag med hög entreprenörsanda – sök redan idag!


Ansökan & kontakt

Tjänsten är placerad i attraktiva lokaler i Kumla och är en heltidsanställning.

Sista ansökningsdag är 10 januari 2021.

Vi tar endast emot ansökningar digitalt. Du märker din ansökan med tjänstens namn och skickar CV och personligt brev till rekrytering@butikskonsult.com. I samband med din ansökan godkänner du att Butikskonsult får spara dina ansökningshandlingar men att du närsomhelst har möjlighet att återkalla ditt samtycke.

För frågor om tjänsten, kontakta Utvecklingschef Olow Jonasson, 019-689 45 32 eller olow.jonasson@butikskonsult.com. För övriga personalfrågor kontakta HR-ansvarig Anna-Karin Skoog, 019-689 45 04 eller anna-karin.skoog@butikskonsult.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BUTIKSKONSULT KUMLA AB

Placering

Kumla

Kontaktperson

Butikskonsult Kumla AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Konstruktör i din ansökan