Jobbsafari är en del avschibsted logo

KONSTRUKTÖR VENTILATION TILL BRAVIDA I VÄRMLAND

KONSTRUKTÖR VENTILATION TILL BRAVIDA I VÄRMLAND

Bravida Sverige AB · Kristinehamn · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du teknikintresserad och en duktig projektör/projektledare inom ventilation? Vi på Bravida ventilation i Värmland står inför en spännande tid med många nya projekt. Vi behöver därför förstärka våra ventilationsavdelning med en projektör som kan vara med och bidra med sina kunskaper och på så sätt vara med och utveckla vår verksamhet inom detaljprojektering och utveckling av projekt. Är detta ditt nästa steg?

Om jobbet
I rollen som projektör och projektledare arbetar du med olika uppdrag från utredningar till detaljer i projekt inom både om- och nybyggnation, i större totalentreprenader ser vi med fördel att projektören följer med in i projektets produktionsfas som projektledare. Du är ett stöd till övriga projektledare, konsulter och avdelningsledning, vilket innebär bland annat:
  • projekterings- och installationssamordning med Cad-arbete i 3D-miljö.
  • konstruktionsarbete av totalentreprenader och servicearbeten
  • delta i energifrågor för att uppnå de mest energieffektiva och miljömässigt hållbara lösningarna
  • delta vid presentationer vid upphandlingar av anbud
  • vara delaktig i vår affärsmodell Bravida Plus, där representanter från flera olika teknikområden inom Bravida samarbetar för att leverera en helhetslösning inom våra teknikområden; vs, el och ventilation.
Som projektör och projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Rollen är dynamisk och för rätt person finns möjlighet till utbildning och utveckling inom Bravida.

Bravida i region Vänern har avdelningar inom el-vs-ventilation. Vår ventilationsavdelning i Värmland består av 19 medarbetare där vi sätter kunden i fokus samtidigt som vi främjar en god arbetsmiljö och att ha roligt tillsammans. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, industrier och kommuner.

Placeringsort för tjänsten är Kristinehamn

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och som är en självgående projektör och projektledare med erfarenhet av både små och stora projekt. Du har erfarenhet av projektering i AutoCad/MagiCad. Det är viktigt att du har ett praktiskt intresse och en god förståelse för byggprocessen. Erfarenhet från både konsult- och entreprenadverksamhet samt installationsbranschen är meriterande. Som projektör vet du också att det är avgörande att ta hänsyn till rådande lagar, samhällsnormer, regelverk, lokala sedvänjor och liknande för att föra en projektering i hamn- från idé till genomförande. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, lösningsorienterad, strukturerad, noggrann och ansvarsfull.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 31 oktober 2021

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravida Sverige AB

Placering

Kristinehamn

Dela jobbannonsen

Anmäl annons