Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konstruktör till Tankmobil i Ystad

Tankmobil · Ystad · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör hos Tankmobil kommer du att få arbeta brett och med flera olika kontaktytor både internt och externt. I samarbete med kund, säljare och produktion kommer du att få konstruera helt kundanpassade vakuum- och bulkfordon där varje projekt är unikt. Du konstruerar och ritar där hänsyn tas till allt från tekniska lösningar och hållfasthetsberäkningar, till olika länders individuella regelverk. Arbetet kräver att du är samarbetsinriktad och lyhörd. Du representerar vår tekniska kompetens vid byggmöten i kundprojekten. Tankmobil använder sig av Inventor och AutoCad.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi tror att du har åtminstone en gymnasieutbildning eller motsvarande som gjort dig till gymnasieingenjör, du har erfarenhet från CAD3, helst Monitor. Du har en personlighet som bygger på samarbete och ett intresse att vilja ta reda på fakta och kunskap. Du har inga problem när du behöver driva på för att ta dig vidare i processerna. Vi ser även att du trivs i en roll där du hela tiden får samarbeta med andra människor. Hos Tankmobil har du ett nära samarbete med såväl säljare, våra kunder och såklart vår produktion.

Tankmobil är öppensinnade i vem du är. Vi ser lika gärna erfarna konstruktörer, som yngre förmågor, som intressanta kandidater för denna tjänst.

Välkommen till oss på Tankmobil!

Information och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Tankmobil med Wikan Personal. För ytterligare information och frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sebastian Strömberg, 0417-77 99 85 eller Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.
Vi ser fram emot din ansökan.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök direkt då ansökningarna läses, och intervjuer bokas, löpande!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tankmobil

Placering

Ystad

Kontaktperson

Sebastian Stromberg

sebastian.stromberg@wikan.se0417-77 99 85

Dela jobbannonsen

Anmäl annons