Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konstruktör till Strängbetong i Borås

StudentConsulting · Borås · Ansök senast 16 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du nyexaminerad högskoleingenjör eller byggingenjör och vill utvecklas i en roll som konstruktör? Vill du dessutom arbeta hos en marknadsledande aktör inom byggsektorn? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Strängbetong är en ledande aktör inom området stombyggnad, med ca 1000 anställda och har verksamhet på 12 platser i landet. De ingår i den internationella koncernen Consolis. Strängbetong bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor. I rollen som konstruktör kommer du vara en del av ett härligt konstruktörsteam med placering i centrala Borås. Du kommer få möjlighet att utvecklas vidare i rollen i ett nära samarbete med projektledare, produktion och produktutveckling. I rollen som konstruktör driver du och följer upp egna projekt i nära samarbete med kollegor, varför det är viktigt att du tycker om att arbeta i projekt. Du kommer även vara en stor del i samordning med beställare och andra konstruktörer, både internt och externt. Det är viktigt att du är utåtriktad och trivs med att ha sociala externa kontakter då detta är en naturlig del av jobbet.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting förmedlar kontakten och du blir anställd direkt av Strängbetong. Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller byggingenjör, nyexaminerad eller med något års erfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet av byggbranschen och/eller erfarenhet av programvaran Tekla, men det är inget krav. Som person ser vi att du är driven, framåt och trivs i en roll med många kontaktytor. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du arbetar parallellt i flera olika projekt vilket ställer krav på noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera ditt arbete.

Passar ovanstående på dig? Sök redan nu då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Byggingenjör, Byggnadsingenjör, Konstruktör

Sökord: Byggingenjör, Byggnadsingenjör, Konstruktör

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Borås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons