Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konstruktör till Flux

Academic Work · Stockholm

·

Ansök senast 5 juli (60 dagar kvar)

"Vi är stora nog att vara stabila och små nog att vara flexibla Flux strävar dagligen efter att göra den offentliga miljön ljusare. Baserat på kundens unika önskemål och behov tar Flux fram belysningslösningar för projekt av varierande storlek. Just nu har Flux flertalet spännande projekt på gång och behöver utöka sitt konstruktionsteam. I denna processen förväntar vi oss högt ansökningstryck, så skicka in din ansökan redan idag tillsammans med en motivering!

Information om uppdraget

Flux arbetar för att skapa en ljusare miljö för deras kunder genom enika belysningslösningar. Troligtvis har sedan du tidigare kommit i kontakt med Flux produkter då du rest med kollektivtrafiken, handlat i gallerior eller gjort ett besök på Nationalmuseet.

Flux representerar delvis en rad olika europeiska leverantörer, som var och en är ledande inom sitt användningsområde. För att möta kundens specifika behov har de även en egen lokal produktion i Täby som idag står för över 80% av omsättningen.

För att möta kundernas behov utökade de precis sina lokaler med ytterligare 1000 kvm som rymmer produktion, lager och kontorsverksamhet. I dag består Flux av 20 medarbetare, fördelade på olika roller inom bolaget. För att möta kommande projekt och högre efterfrågan söker de en till konstruktör. I rollen kommer du att vara del av ett seniort konstruktionsteam som idag består av 4 personer, varav en team manager.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du arbeta i projektform med både nykonstruktion och uppdatering av befintliga lösningar. Du kommer driva dina egna projekt inom konstruktion och ansvara för dem från start till mål. Produkterna som du är med och utvecklar blir du sedan produktägare av.

I rollen arbetar du nära produktionen och har en central roll vid produktutvecklingsfasen. Dina arbetsuppgifter består främst av utveckling av nya belysningsarmaturer. Genom att arbeta utifrån kundens aktuella behov anpassar du arbetet inom exempelvis materialval och utformning.

Du kommer främst arbeta med SolidWorks som arbetsverktyg.

Vi söker dig som
 • Behärskar CAD och 3D-konstruktion väl.
 • Har goda kunskaper inom SolidWorks, vilket du erhållit från studier. Det är meriterande om du även har erfarenhet av SolidWorks från arbetslivet.
 • Har erfarenhet av att arbeta med tillhörande PDM-system
 • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska
I denna rekryteringsprocess är det meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet, alternativt god kunskap inom el
 • Har god vana av affärsystem, gärna Monitor.
 • Har förståelse för produktionsprocessen, t.ex. montering och tunnplåtsbearbetning.
Som person har du en god samarbetsförmåga, samt är lyhörd gentemot dina kollegor och kunder. Då Flux arbetar kundspecifikt, där kundens önskemål och efterfrågan snabbt kan förändras, tillämpar du ett flexibelt och strukturerat förhållningssätt för att driva ditt arbete framåt. Vidare ser vi även att du är lösningsorienterad och har en logisk förmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 40/veckan, 6 månader med goda chanser till förlängning
 • Placering: Täby, Stockholm!
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm