Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konstruktör till Andritz

Andritz · Hudiksvall · Ansök senast 28 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven och tekniskt intresserad Konstruktör till Andritz i Iggesund.
Här utvecklar vi och producerar knivbaserade system för massa- och sågverksindustrin. Våra produkter ingår som en del i ett helhetspaket till våra kunder.

Som medarbetare vid vår konstruktionsavdelning arbetar du med ett internationellt kundunderlag och medverkar i små och stora projekt. Du står i direktkontakt med våra slutkunder som finns spridda över jordens alla kontinenter. Många av våra produkter är kundunika och våra uppdrag drivs i projektform. De uppdrag du involveras i innefattar både ren konstruktion och även forsknings- och utvecklingsprojekt.
Du utgår från vår arbetsplats i Iggesund där det mesta av arbetet utförs i nära samarbete med produktionen.

Du blir en del av ett team på ca 8 personer. Framtagning av ritningar och tekniskt underlag är en del av dina arbetsuppgifter. Det kan komma att bli aktuellt att jobba djupare inom något av våra produktområden. Vi arbetar i 3D CAD programmet Siemens NX samt i PDM programmet Teamcenter.

Du ges möjlighet att vara med och påverka arbetet i stor utsträckning och jobba i ett starkt team på konstruktionsavdelningen.
Utgångspunkten i din vardag är vår moderna fabrik i Iggesund tillsammans med dina kollegor och möjlighet till flexibel närvaro ges i perioder.

Din profil

För att ha rätt förutsättningar att trivas i den här rollen så har du relevant erfarenhet av konstruktionsarbete i kombination av teknisk/industriell miljö.
Din bakgrund kommer från studier till ingenjör med inriktning maskin eller motsvarande. Alternativt att du har arbetet flertalet år inom konstruktion, har erfarenhet av tillverkande industri samt god förståelse för CAD. Kunskaper om hållfasthetsberäkningar och FEM är en merit.
Eftersom vi verkar världen över i en internationell miljö kommer du använda engelska dagligen, så att du talar och skriver engelska utan hinder är en förutsättning. Skulle du ha fler språkkunskaper är det meriterande.

Det är av största vikt att du har förmåga att samarbeta med både kollegor och kunder och att du vårdar de relationer du omges av.
Som person är du kreativ och analytisk med förmåga att se ett helhetsperspektiv.

Välkommen till oss på Andritz.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB och hänvisar frågor om tjänsten till Olof Westling, 073-3512734 eller till olof.westling@clwork.se
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 28 mars

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Andritz

Placering

Hudiksvall

Kontaktperson

Olof Westling

073-3512734

Dela jobbannonsen

Anmäl annons