Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konfigurationsansvarig utvecklingsingenjör

Konfigurationsansvarig utvecklingsingenjör

Nammo Vingåker · Vingåker · Ansök senast 29 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lockas du av att arbeta i ett spännande företag där du kan vara med och skapa en säkrare framtid? Är du en drivande person med god kommunikations- och samarbetsförmåga som är intresserad av ett varierat arbete? Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst i en unik bransch där du får chansen att utvecklas.

Om rollen
Till vår enhet i Vingåker söker vi en engagerad medarbetare till vårt utvecklingsteam som arbetar med produktutveckling av ammunition och produkter inom explosivämnesområdet. Teamet består av sju kompetenta medarbetare som utbyter erfarenheter med och fungerar som bollplank åt varandra. Utvecklingsingenjören i Vingåker är ensam i sin roll på enheten men har ett nära samarbete med chefen och kollegorna i Karlsborg liksom med produktions- och teknikavdelningarna lokalt. Du har även ett gott stöd i gällande processbeskrivningar, instruktioner och rutiner.

Som ett led i din utveckling kommer du till en början att framförallt arbeta med att fastställa och underhålla kund- och produktunderlag som konfigurationsansvarig. Du blir experten på paketering, märkning och etiketter och ansvarar för att dessa kriterier tillsammans med produkterna motsvarar våra och kundens krav inför leverans.

Gradvis kommer du att växa in i rollen som utvecklingsingenjör och börja arbeta mer med att driva mindre interna produktutvecklingsprojekt. Rollen innebär också ett stort fokus på att verifiera lösningar och stötta marknaden med tester. Resultaten presenterar du vanligen i en teknisk rapport skriven på engelska.

Det här är en utåtriktad roll där du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Genom att vara lyhörd och vistas i produktionsmiljön fångar du upp värdefulla synpunkter och idéer som kan vara till gagn för dig och utvecklingsteamet. Du kommer även fungera som teknisk rådgivare till andra funktioner inom bolaget samt kunder.

Vår kandidat
Vår kandidat har en relevant teknisk utbildning och någon erfarenhet av konstruktionsarbete. Du har CAD-kompetens och goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten

Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du har förmåga att agera självständigt, är nyfiken och drivande i din yrkesroll. Dessutom är du kommunikativ och pedagogisk, har lätt för att uttrycka dig tydligt i både tal och skrift samt samarbeta och få förtroende på alla nivåer.

Kontakt
Vi samarbetar med Consensus. För mer information är du välkommen att kontakta Lena Ottaway 070-547 36 00. Välkommen med din ansökan på www.consensus.nu senast 29 september. Eftersom vi behandlar ansökningarna löpande får du förstås gärna anmäla ditt intresse redan nu.

Välkommen till Nammo! Hos oss för du förmånen att tillhöra ett framgångsrikt företag som uppmuntrar och ger dig förutsättningar till personlig och yrkesmässig utveckling.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nammo Vingåker

Placering

Vingåker

Dela jobbannonsen

Anmäl annons