Jobbsafari är en del avschibsted logo

Konditor på EKO i Skövde

EKO · Skövde · Ansök senast 20 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till hösten sår vi upp portarna till EKO i Skövde. Vi kommer erbjuda skövdeborna en unik shoppingupplevelse där en stunds paus i vårt fina café kommer bli det normala igen.

Vi söker därför konditorer som vill vara med på nyöppningsresan. Det är en jobbig men fantastiskt rolig tid där vi tillsammans sätter Eko:s konditori på kartan.

Vi söker Dig som gillar försäljning och utmaningen att arbeta med volym och kvalitet! Du är en lagspelare som tar tag där det behövs. Förmågan att producera stora mängder, hålla ordning och snyggt omkring dig, upprätthålla goda hygienrutiner ser vi som viktiga förutsättningar.

God service åt våra kunder ser vi som en självklarhet. Konditoriet är placerat tillsammans med vårt Bistro och samarbete med Bistron är en naturlig del av arbetsdagen.

Vår filosofi för våra butikskonditorier är att kunden ska få goda och generösa bakverk till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar tårtor, bakelser, kaffebröd och kakor. Vårt utbud utvecklas ständigt så du kommer att trivas bäst hos oss om du gillar förändring, ett högt tempo och vill utmana marknaden tillsammans med oss.

Vi producerar stora mängder så erfarenhet av volymförsäljning är meriterande.

Butiken är öppen 9-20 alla dagar. Vårt café är också öppet årets alla dagar till kl. 19.00 så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i arbetet.

För tjänsten krävs det att:
  • Du har en gymnasial utbildning och branscherfarenhet från bageri eller konditori eller motsvarande, som vi anser är likvärdigt.
  • Erfarenhet av beställningar är önskvärt.
  • God svenska i tal och skrift eftersom recept och annan viktig information ges i huvudsak på svenska, andra språk är meriterande.
  • Har god kunskap om dokumenterad egenkontroll och livsmedelshygien
Som person är du engagerad och handlingskraftig med stort intresse för försäljning och för produkterna. Du inspireras av utmaningar och siktar alltid på bästa resultat i varje uppgift.

Du arbetar effektivt och är lugn, strukturerad, noggrann och har en naturlig fallenhet för ordning och reda.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 20 Juni 2021

Tjänsten avser deltid och är en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning.

Initialt planerar vi att anställa två personer på 30 respektive 20 timmar / vecka.

Tillträde i Oktober 2021.

Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

EKO

Placering

Skövde

Dela jobbannonsen

Anmäl annons