Jobbsafari är en del avschibsted logo

Koncernekonom med personalspecialitet

Kahls Kaffe AB · Göteborg · Ansök senast 10 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Koncernekonom med personalspecialitet (utvecklingstjänst)

Vi söker en koncernekonom som vill utvecklas i vårt Ekonomiteam vid Kahls Kaffe i Göteborg. Som teammedlem får du tillsammans med övriga allteftersom du växer in i din roll ta dig an löpande bokföringen, affärsadministration, månadsbokslut och skatter för koncernens bolag. Vi har goda rutiner som vi hela tiden tillsammans försöker förbättra, förenkla och automatisera. Vi använder oss mycket av Excel, Winbas är vårt affärssystem och vi lär av varandra. Du kommer att som ekonom i vårt team ha ett särskilt ansvar för personaladministrationen och vi vill att du successivt växer och utvecklar ett särskilt kunnande i lönebitar, om personalkostnader, personaladministration och -styrning som du delar med dig av i vårt team och i Kahls. Du kommer till en spännande miljö med tillverkning, handel, valutafrågor, import/export, lagerfrågor, skatt mm. En verksamhet lagom stor för att få prova på det mesta, ge dig rätta utmaningarna och möjligheter samt vara med i ett team som tillsammans jobbar som vår egen GPS – vi Guidar, Stöttar och Pushar varandra för Kahls. Välkommen till en rökfri arbetsplats med Sveriges godaste kaffe och te enligt vår mening.

Du som söker ska ha ekonomisk utbildning gärna kombinerat med viss yrkeserfarenhet. Meriterande är om man också har någon personaladministrativ skolning/erfarenhet. Datavana behövs då vi försöker jobba helt digitalt och dagligdags används Excel och Outlook. Svenska och engelska skall du kunna i tal och skrift. Samarbete, lärande, kommunikation och kvalitet är några goda nycklar för oss som vi gärna ser den sökande är öppen för och eftersträvar.

Du skickar in ansökan med CV gärna med löneanspråk så snart som möjligt för vi påbörjar rekryteringsprocessen omgående tills vi funnit lämplig kandidat, sedan återkopplar vi och tar eventuella frågor då. Tjänsten är heltid. Skicka den till jobb@kahls.se

Mer om oss:

Vi är en koncern med moderbolag och idag två aktiva dotterbolag, VD är ägare i tredje generationen.

Kahls Kaffe säljer till företag och har följande affärsidé "Kahls köper, förädlar, säljer kaffe, te och därtill relaterade produkter. Förädling och produktkoncept anpassas till kundernas behov". Vår fabrik och kontor är i Frölunda, maskinparken är omfattande och är i en fas med mycket investeringar. Bolaget är certifierat enligt ISO 9001 och 14001 samt FSSC 22000. Allt kaffe som säljs under eget varumärke är certifierat, Fairtrade, ekologiskt, KRAV, eller UTZ.

Vi är femte största kafferostare i Sverige, på te är vi största te blandaren. Kahls distribuerar till ca 5 000 kunder, våra leverantörer och kontakter är från nord, mellan och Sydamerika, Afrika, Asien och Europa.

Kahls The & kaffehandel är franchisegivare och har 22 butiker i Sverige, där konsumenter möter våra produkter och varumärke.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kahls Kaffe AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Kahls Kaffe AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons