Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kompositkonstruktör till rymdbolag i Linköping!

Kompositkonstruktör till rymdbolag i Linköping!

Professionals Nord Rekrytering AB · Linköping · Ansök senast 17 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

För RUAGs räkning söker vi nu en erfaren konstruktör som tidigare har arbetat med komposit. Här får du möjligheten att ha rymden som arbetsplats och spendera vardagarna tillsammans med kompetenta personer som alla strävar mot samma mål, att fortsätta leverera kvalitativa produkter av högsta klass! Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar löpande med urvalen.

Information om tjänsten

RUAG är verksamma som underleverantörer till företag som säljer uppskjutningar i rymden. Företaget producerar specialanpassade delar till separationssystem åt kunder världen över.

Här blir du en del av ett team på ca 20 personer. Beroende på projektstorlek jobbar du antingen som ensam konstruktör eller tillsammans med andra konstruktörer. I teamet finns en blandad kompetens med både generalister och kolfiberspecialister. Konstruktionsarbetet bedrivs tvärfunktionellt, i tätt samarbete med exempelvis beräkningsingenjörer. Dina arbetsuppgifter i rollen som kolfiberkonstruktör består bland annat av arbete med detaljkonstruktion och dokumentation. Du förväntas även att delta i kundmöten där din främsta uppgift blir att stötta och utreda eventuella tekniska frågetecken som dyker upp.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till felicia.engvall@professionalsnord.se.

Vi söker dig som:
  • Har en högre utbildning inom maskinteknik samt för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet
  • Har arbetat i CATIA V5
  • Har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem då det är en dokumenteringstung tjänst
  • Har god kommunikativ förmåga i det engelska språket
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen. Vi ser att du är en teamspelare som värdesätter noggrannhet i arbetet då mycket sker på detaljnivå. Vidare bör du vara flexibel för att kunna omprioritera när så behövs.

START: Flexibelt efter årsskiftet
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på felicia.engvall@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons