Kommunsjuksköterska till Vänersborg

Dedicare AB · Vänersborg

·

Ansök senast 14 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Uppdraget: 

Vi söker sjuksköterskor som ska arbeta i grupper för att täcka frånvaro pga covid. Behovet är mellan 75-100%, det förkommer helger. Arbetsplatserna ligger i Vargön och Brålanda/Frändefors. Boende på särskilt boende och i ordinärt boende. Tiden för uppdraget är två månader med start så fort som möjligt.


Kvalifikationer: 

  • Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av arbete med kommunal sjukvård är ett krav. 
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Körkort är ett krav. 
  • Erfarenhet av Procapita.

 

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Dedicare är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård och socialt arbete med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dedicare bemannar och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer till kunder i både privat och offentlig verksamhet. Koncernen är noterat på Nasdaq Stockholm sedan maj 2011. Dedicare är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda. Dedicare är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dedicare AB

Placering

Vänersborg

Kontaktperson

Dedicare AB (publ)