Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kommunsekreterare

KROKOMS KOMMUN · Krokom · Ansök senast 28 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

– Ett jobb med plats för utveckling och glädje

Trivs du med att vara spindeln i nätet, utmanas av utveckling och vill bidra till att göra Krokom till en ännu bättre kommun är detta tjänsten för dig.

En dag på jobbet

Som kommunsekreterare har du en central roll i att stödja såväl den politiska processen som den kommunala administrationen. Du deltar i politiska beredningar och sammanträden, samt stödjer och bereder underlag till kommundirektören.

Kommunsekreteraren funktionsleder gruppen av kommunens nämndsekreterare och registratorer och ansvarar för utvecklingen inom området, både vad gäller arbetsmetoder och systemstöd.

I rollen ingår att vara systemförvaltare för ett antal av de kommunövergripande systemen, vilket ger stora möjligheter att utveckla såväl system som arbetsmetoder.

I Krokom uppmuntrar vi egna initiativ och utveckling, där du som kommunsekreterare verkligen kan göra skillnad. Beroende på din bakgrund och dina personliga önskemål, finns möjlighet att axla ett chefsansvar och därigenom få ytterligare stimulans.

Din kompetens

Vi söker dig som har en akademisk examen inom till exempel förvaltningsjuridik eller samhällsvetenskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal verksamhet och det är meriterande att ha arbetat med nämndadministration samt diarieföring.

Som person är du strukturerad, noggrann och ordningsam. God samarbetsförmåga och social kompetens är en förutsättning.

Jobbet som kommunsekreterare kräver att du har goda språk- och datakunskaper. Du ska trivas med att hålla många bollar i luften och har en god planeringsförmåga.

Körkort för bil är önskvärt, dock ej ett krav.

En hälsning från din blivande chef

Här finner du en stimulerande arbetsplats där vi fokuserar på glädje och utveckling. Jag som din chef, uppmuntrar till egna initiativ och att ha roligt på arbetsplatsen. Utveckling och att göra skillnad är det som driver mig själv. Tycker du likadant så kan vi uträtta stordåd tillsammans.

Övrig information

Omfattning av anställning: Heltid, tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KROKOMS KOMMUN

Placering

Krokom

Kontaktperson

Krokoms kommun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons