Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kommunikatör

Lärarnas a-kassa · Stockholm · Ansök senast 28 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lärarnas a-kassa söker en kommunikatör med fokus på medlemsrelationer
Vill du göra det svåra enkelt? Göra skillnad i människors vardag? Jobba med att utveckla medlemsrelationer och internkommunikation i en varierande och självständig roll? Välkommen att söka tjänsten som kommunikatör hos Lärarnas a-kassa.

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar brett med både intern och extern kommunikation tillsammans med en annan kommunikatör. Ofta driver ni eller är en del av olika utvecklingsprojekt för bättre service till våra medlemmar. Fokusområdet i din roll är bland annat att stödja a-kassans medarbetare i att ge kommunikativ service, till exempel genom att ansvara för vår relationspolicy och förvalta våra brevmallar.

Du ansvarar för att
  • planera, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser
  • förvalta och utveckla internkommunikationen och vår relationspolicy
  • koordinera mässor och andra evenemang.
Du arbetar med alla typer av kommunikationskanaler, digitala som analoga. All kommunikation ska vara varumärkesstärkande och hålla hög kvalitet.

Vilka är Lärarnas a-kassa?
Vi är a-kassan för alla Sveriges lärare och har ett fyrtiotal medarbetare på våra kontor i Stockholm och i Växjö. Rollen som kommunikatör är placerad i Stockholm. Du kommer att tillhöra enheten Stöd och utveckling, där du arbetar tillsammans med en till kommunikatör, en jurist, en kvalitetssamordnare, fyra omprövningshandläggare, två IT-ansvariga, en supporttekniker och en ekonomihandläggare. Enheten arbetar utöver sina kärnområden till stor del med utvecklingsprojekt på a-kassan. I dessa projekt samarbetar medarbetare från olika enheter.

Vårt arbetsklimat präglas av öppenhet och gott samarbete där vi tillsammans hittar lösningar på problem.

Vem är du?
Du är en bra lagspelare som gärna jobbar med andra för att nå gemensamma mål, samtidigt som du självständigt kan planera och utföra ditt arbete. Du kan entusiasmera andra och förklara invecklade sammanhang på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Du tycker om att ha ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik.

Vi söker dig som
  • har relevant högre utbildning inom kommunikationsområdet
  • har en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och är duktig på mottagaranpassning och klarspråk
  • har erfarenhet av att arbeta med och utveckla internkommunikation
  • har erfarenhet av att hålla utbildningar
  • har ett öga för grafisk formgivning och goda kunskaper i Photoshop, InDesign och Illustrator.
Det är en fördel om du också
  • har erfarenhet av service och att coacha andra i det
  • har erfarenhet av förändringskommunikation
  • har erfarenhet av att koordinera mässor och evenemang
  • har goda kunskaper i webbpubliceringsverktyg som Wordpress och Episerver.
Detta erbjuder vi dig
Som kommunikatör hos oss får du vara med och bidra till en ännu bättre a-kassa för en av Sveriges viktigaste arbetskårer – lärare. Här får du jobba i trivsam arbetsmiljö i våra ljusa lokaler på Stora Essingen. Under 2023 flyttar vi till nya lokaler vid Slussen. Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och tror på balans i arbetslivet. Vi erbjuder därför flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån viss del av arbetstiden.

Du får ett riktigt bra kollektivavtal med förkortad arbetsvecka på 37,5 timmar, tjänstepension och föräldralön. Dessutom får du förmåner som friskvårdstimme, subventionerad lunch och tillgång till förmånsportalen Benify där du kan utnyttja vårt väl tilltagna friskvårdsbidrag.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Din placeringsort är Stockholm.

Ansök senast den 28 oktober
Välkommen med din ansökan redan idag, men inte senare än den 28 oktober 2022! Intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lärarnas a-kassa

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons