Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kommunikatör - inriktning intern kommunikation

Kommunikatör - inriktning intern kommunikation

Luleå · Luleå · Ansök senast 18 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi en kommunikatör - inriktning intern kommunikation till Luleå eller Jokkmokk! Det här är en tjänst för dig som vill ha ett ansvarsfullt och varierat arbete där fokus ligger på kommunikation, relationer och vår visningsverksamhet.

Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete i en dynamisk miljö, här kommer några exempel på dina ansvarsområden:

  • Intern kommunikation; exempelvis skriva artiklar för våra kommunikationskanaler, kommunikativt stöd till företagsledningen, genomföra kommunikationsaktiviteter med fokus på intern kommunikation
  • Relationsbyggare; genom vår visningsverksamhet samverka med intressenter, exempelvis myndigheter och skolor, förklara Vattenfall och vattenkraftens roll i vårt energisystem
  • Samordning av vår visningsverksamhet och visningsansvar för utvalda vattenkraftanläggningar i Lule älv.

Din bakgrund

Vi söker dig som har:

  • Universitetsexamen inom media, kommunikationsvetenskap eller likvärdig inriktning
  • Erfarenhet av arbete med kommunikation och relation med olika intressenter
  • Arbetat med digitala kommunikationslösningar
  • Mycket goda språkkunskaper, du talar och skriver utmärkt svenska och engelska.

Det kan vara meriterande om du har erfarenhet av:

  • Energibranschen och vattenkraftens roll i Sveriges energisystem
  • Mediahantering och sociala medier
  • Kontakt med myndigheter och arbete med lokala intressenter
  • Guidning och visningsverksamhet inklusive ansvar för ferieanställda guider.

Vi tror att du har ett öga för både övergripande strategier och mindre detaljer. Du behöver kunna skapa hållbara samarbeten och uppskatta dialog med olika intressenter.

Som person är du positiv, lösningsorienterad och initiativrik. Du trivs när du får arbeta med parallella frågeställningar och motiveras av varierande arbetsuppgifter och mötet mellan människor. Du har ett strukturerat arbetssätt, karaktäriserat av professionalism och initiativrikedom. Resor ingår i arbetet, B-körkort är ett krav.

Placeringsort 

Luleå eller Jokkmokk

Kontaktpersoner

Har du frågor om tjänsten kontakta HR-chef Linn Rejström eller Business Communications Monica Nordlund. Fackliga företrädare är Anneli Jönsson Ledarna, Samuel Jernlif Unionen, Magnus Nilsson Akademikerna och Anders Karlström SEKO. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Känns det här som ett jobb för dig?

För att förverkliga målet om ett fossilfritt liv behöver vi ta vara på olika perspektiv, erfarenheter och färdigheter. Vi behöver tänkare, skapare, utvecklare, problemlösare och en lång rad andra roller med en sak gemensamt - att alla bidrar med sin unika talang och frigör just sina superkrafter i teamet. Vi arbetar mot vårt gemensamma mål i en förstklassig arbetsmiljö där alla ska få känna sig jämlika och inkluderade.

Välkommen med din ansökan via vår annons på Vattenfalls karriärsidor senast den 18 juni, 2023.

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Vattenfall Vattenkraft är en del av Sveriges samhällskritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är tjänsten du söker säkerhetsklassad kommer, i enlighet med säkerhetsskyddslagen, registerkontroll och säkerhetsintervju genomföras innan anställning.

Vattenfall Vattenkraft ansvarar för Vattenfalls 90 vattenkraftverk och ca 300 dammar i Norden. Vi är ca 500 medarbetare i Sverige och Finland med huvudkontor i Luleå. Vattenkraftens förnybara elproduktion är en förutsättning för att skapa ett klimatsmart och fossilfritt samhälle där vi spelar en viktig roll som möjliggörare för framtidens hållbara energisystem. Vår produktion motsvarar ca 25 % av Sveriges totala elbehov. För att leverera hög tillgänglighet i vår produktion behöver vi ständigt utmana oss själva, utveckla våra arbetssätt och ta tillvara digitala möjligheter. Du blir en viktig del i det arbetet!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Luleå

Placering

Luleå

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons