Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kommunikatör 50%

Wise Professionals · Göteborg · Ansök senast 1 juli

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals där du jobbar hos vår kund. Tjänsten är på 50% och vi ser gärna att du kan börja så fort som möjligt. Du kommer att tillhöra kommunikationsavdelningen som består av ett team på tre personer. Du rapporterar till kommunikationschefen och arbetar i ett projektteam i det centrala förändringsprojektet.

Om rollen

Kunden är i en förändringsprocess där de genomför ett omfattande systembyte och här kommer du sköta den interna kommunikationen från projektet ut till alla chefer och medarbetare. Du kommer rikta dig främst inom Sverige men även till kollegor i Finland, Danmark, Norge, Polen, Italien och Tyskland. Kommunikation är en viktig del av förändringsprocessen och du kommer ta del av affärsinformation där du omsätter detta till tydliga budskap i interna kanaler.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ta fram en kommunikationsplan med förslag på kommunikationsaktiviteter som riktas till olika målgrupper
  • Skriva texter för interna kanaler
  • Coacha chefer i kommunikation
  • Skapa Powerpoints till chefer/avdelningar riktade till olika målgrupper
Om dig

För att trivas i rollen så ser vi att du är strukturerad och kan göra rätt prioriteringar för att komma framåt i ditt arbete. Eftersom kunden genomgår en stor förändring så ska du även trivas i detta och ständigt jobba framåt för att möta behov och nya lösningar för dina interna kollegor. Du kommer att ta del av information och affärsinformation där det är det viktigt att du kan omsätta dessa i begripliga budskap. Vidare har du ett kreativt tankesätt när du kommunicerar och testar gärna nya vägar genom film, bild och text. Du ska vara en duktig och van skribent och kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Erfarenhet:

  • Har minst 2 års erfarenhet av kommunikation
  • Har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller motsvarande
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då internkommunikationen sker på båda språken
  • Goda kunskaper i MS Office (Word och PowerPoint)
Ansökan

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidat ansvarig Amanda Spejare på amanda.spejare@wise.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wise Professionals

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Wise Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons