Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kommunikativ och teknisk roll som Warranty Engineer

Kommunikativ och teknisk roll som Warranty Engineer

Konfidentiell · Mölndal · Ansök senast 8 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Wise Professionals söker en Warranty Engineer till vår kund som är en väletablerad aktör inom sjöfartsindustrin. Du kommer att ingå i företagets Warranty team och utgår från deras kontor i Göteborg. Vi syftar till att tillsätta denna position så fort som möjligt och önskad start är i Augusti. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Wise Professionals på 9 månader, med möjlighet till förlängning.

Om rollen
Som Warranty Engineer ansvarar du för att hantera och lösa garantianspråk som tas emot från kunder. Tjänsten innefattar daglig kommunikation och samarbete med interna kontaktytor, kunder och andra relevanta intressenter såsom leverantörer. Dina arbetsuppgifter kan bestå av att:
  • Ansvara för att granska alla inkommande reklamationer för komponenter, delar och/eller annan utrustning relaterad till produkten
  • Utreda alla inkommande anspråk och tillhandahålla en lösning, både självständigt och i nära samarbete med olika intressenter som är ansvariga för att lösa reklamationen och de relaterade kostnaderna
  • Ansvara för att avgöra om mottagna reklamationer täcks av överenskomna garantier
  • Daglig kundinteraktion och kommunikation för att hålla dem uppdaterade och bidra till kundnöjdhet
  • Beställa reservdelar relaterade till den överlåtna reklamationen samt uppskatta och utvärdera kostnadseffekten
  • Assistera i med utvecklingen av garanti-/anspråksprocesser, system, procedurer och aktiviteter
Om dig
Som person är du strukturerad, proaktiv och gillar att jobba självständigt för att driva ditt arbete framåt. Du har goda kommunikativa kunskaper i både text och tal. Du jobbar gärna i team där du får hantera olika arbetsuppgifter samtidigt och trivs på ett bolag där du möter och samarbetar med olika människor.

Vidare ser vi att du har:
  • Bred teknisk förståelse då du kommer jobba med garantiärenden kopplat mot olika tekniska komponenter/utrustning
  • Utbildning inom kemi, mekanik eller el
  • Förmåga att läsa och förstå teknisk dokumentation
  • Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du har jobbat som serviceingenjör, inom teknisk support eller liknande roll tidigare. Det är också meriterande om du har jobbat inom det marina.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är Amanda Spejare, amanda.spejare@wise.se. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Mölndal

Dela jobbannonsen

Anmäl annons