Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kommersiell fastighetsförvaltare med personal och kontorsansvar 

Kommersiell fastighetsförvaltare med personal och kontorsansvar 

Nordic PM AB · Helsingborg · Ansök senast 22 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nordic PM är ett fullservicehus inom fastighetsförvaltning där vi skapar värde för fastighetsägare och deras hyresgäster över hela landet.  

Vår organisation blir beställarens förlängda arm i alla förvaltningsfrågor där Nordic PM bidrar med strategiskt arbete och rådgivning, utförande av kommersiell- och teknisk förvaltning samt ekonomisk förvaltning. Nordic PM strävar efter att vara en naturlig del av beställarens organisation och hos oss finns ett stort fokus på att skapa en inspirerande arbetsplats för våra engagerade och prestigelösa medarbetare.  

Vi hjälper kommersiella fastighetsägare att få en stabil värdeutveckling i sina fastigheter och att förenkla vardagen för dess hyresgäster och besökare. 

Vi bistår kunden genom att ansvara för fastighetsförvaltningen och i arbetet ingår att identifiera behov, förvalta, förädla och utveckla fastigheter med målsättningen att uppnå bästa möjliga avkastning. 


Om tjänsten

Som kommersiell fastighetsförvaltare kommer du att ansvara för vårt Helsingborgskontor samt personal som utgår från det kontoret. Du har ett övergripande ekonomiskt ansvar för våra kunders fastigheter.  

Vi söker dig som har en stor förståelse för fastighetskunders verksamhetsbehov, som drivs av kundrelationer och som vill utveckla dessa.  Du kommer att representera Nordic PM i södra Sverige.  

Du kommer att ansvara för det operativa arbetet på Helsingborgskontoret. Du leder det dagliga arbetet inom teamet som består av driftpersonal och teknisk förvaltare.  

Sammanfattningsvis omfattas förvaltaransvaret av; 

  • Kundrelationer med hyresgäster och uppdragsgivare 
  • Upprättande av flerårsbudget och uppföljning 
  • Affärsutveckling och projektledning 
  • Avtalsförhandling och nyuthyrning 
  • Hållbarhetsarbete inkl. driftoptimering för de specifika fastigheterna 

Om fastigheterna

De specifika fastigheterna är belägna i Helsingborgsområdet med omnejd. Nordic PM har uppdrag att bidra till en stabil avkastning för uppdragsgivaren. Ett sådant värdeskapande över tid förutsätter en långsiktig hållbar strategi, där ansvarstagande för människor och miljö är självklara delar.   

Kvalifikationer

Vi söker dig som har; 

  • Relevant högskoleutbildning eller annan dokumenterad utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller förvaltning. 
  • Några års erfarenhet av arbete som fastighetsförvaltare eller kompetens inom de ansvarsområden som ingår i rollen, gärna erfarenhet av att ha arbetat i en konsultroll.  
  • Kunskaper inom hyresjuridik, byggteknik och fastighetsekonomi. 
  • God förhandlingsvana.  
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar/arbetsledning är meriterande, dock ej ett krav. 

Du som söker tjänsten är mål- och resultatinriktad med personligt engagemang och handlingskraft. Du är prestigelös och affärsmässig med en vilja att utvecklas. Du tycker om att jobba i team och har god förmåga att skapa och bevara goda relationer, både internt och externt. Goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort är krav. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.  

Vi erbjuder dig

Det händer mycket spännande hos Nordic PM och som vår nya förvaltare får du en möjlighet att vara med och påverka vår tillväxtresa. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vår företagskultur präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Nordic PM tillämpar provanställning om sex månader.  

Placering är på vårt regionkontor i Helsingborg. Resor förekommer i tjänsten.  

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@nordicpm.se, skriv ”Kommersiell fastighetsförvaltare” i ämnesraden. 

Sista ansökningsdag 2022-06-22. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig! 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mathilda Reinius, HR-chef, 070-22 59 508.  


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic PM AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Nordic PM AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons