Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kombitjänst till kost och städ

Tekniska serviceförvaltningen · Nässjö · Ansök senast 15 dec.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Att arbeta på en kombinationstjänst i en förskola innebär att man på del av tid städar förskolans lokaler och på andra delen av tiden ser till att barnen på förskolan får lunchen serverad. Man lägger upp maten, diskar och skapar en trivsam miljö. På vissa förskolor gör man frukost och på andra förskolor hjälper man till i köket över lunchen.

I den här tjänsten städar man hela förskolan som består av fem avdelningar samt att man hjälper till i köket vid lunch. Det förväntas att man kan arbeta i köket hela dagen om det behövs.

Kvalifikationer
SRY eller liknande städutbildning. Önskvärt med utbildning i hygien/egenkontroll och livsmedelshantering. Då det serveras mycket specialkost är det även önskvärt med utbildning eller stora kunskaper inom detta område.

Samarbetsförmågan värderas högt och även förmågan att vara lyhörd, lösningsfokuserad och smidig är viktig. Det krävs att du är serviceinriktad och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra. Då man ibland arbetar ensam krävs goda kunskaper i svenskt tal och skrift. Du bör kunna hantera olika städmaskiner då dessa används i det dagliga städet.

Intervjuer kan komma att ske innan ansökningstiden är slut.

Tjänsten är på ca 75 % med större delen städ. Det är ett vikariat på 4 månader med möjlighet till tillsvidareanställning förutsatt att vissa beslut tas.


För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tekniska serviceförvaltningen

Placering

Nässjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons