Jobbsafari är en del avschibsted logo

Köksmästare till Restaurang Parken

Restaurang parken · Katrineholm · Ansök senast 2 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till Parken & Orangeriet i Katrineholm! Vi vill skapa en mötesplats och en härlig, avslappnad restaurangupplevelse. Maten är modern men okomplicerad och tyngd ligger på fina råvaror från närområdet med smaksättare och inspiration från hela världen.

Nu söker vi förstärkning på Parken och söker en köksmästare som vill axla ansvaret för köket.

Du är en positiv, öppen och engagerad lagspelare som vill ge service i världsklass. Du har förmågan att ta initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs med att jobba i en miljö med hög ambition och tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras. Du har ett stort intresse av mat och dryck och älskar att leverera.

Vi tänker att du har jobbat några år sedan restaurangutbildningen och gärna har erfarenhet av ledande arbete. Som Köksmästare har du ansvar för det dagliga arbetet i köket. Allt ifrån beställningar, utbilda personal, korrekt schemaläggning, planering och uppföljning av städ och hygienrutiner till att säkerställa en hög nivå på maten vi lagar varje dag. Tillsammans med Restaurangchefen jobbar du för att både våra gäster och vår personal ska få en välkomnande och härlig upplevelse hos oss.

Intervjuer sker löpande

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Restaurang parken

Placering

Katrineholm

Kontaktperson

Mat i Julita AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons