Jobbsafari är en del avschibsted logo

Köksdesigner

Intressanta Hus Sverige AB · Västerås · Ansök senast 31 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


OM INTRESSANTA HUS

Intressanta Hus är en husleverantör som tänker lite annorlunda än våra branschkollegor. Vår idé är att skapa unika och arkitektritade hus som sticker ut från det vanliga – vi skapar helt enkelt intressanta hus. Vårt öga för design, hus och inredning i kombination med vår expertis inom formgivning av hus utgör vår styrka. Vi är ett litet men snabbväxande familjeföretag med huvudkontor i Västerås men har kontor på flera ställen i landet. Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsplats där vårt mål är att alla ska trivas på arbetsplatsen och med arbetsuppgifterna. Intressanta Hus är i en spännande utvecklingsfas där vi förvaltar ett flertal nya spännande projekt i olika faser.

OM ROLLEN

Vi söker nu en köksdesigner till vårt inredningsteam som tillsammans med oss har viljan att förverkliga våra kunders köksdrömmar till sitt hus. Anställningsformen är ett vikariat som sträcker sig under ett år. I rollen som köksdesigner hos oss är du delaktig i hela processen från planeringsstadiet till färdigt levererat kök. På Intressanta Hus har vi höga krav på design och kvalité och vill erbjuda våra kunder det allra bästa. I tjänsten utgår du ifrån vårt huvudkontor i Västerås, där du guidar våra kunder genom alla inredningsval i vårt showroom. Du kommer ha ett nära samarbete med våra säljare, arkitekter, leverantörer och entreprenörer.

I rollen som köksdesigner kommer du;

  • Vägleda kund kring valmöjligheter på professionellt sätt och i linje med aktuell budget och individuella förutsättningar
  • Presentera material, interiörlösningar samt vitvaror
  • Designa och rita kök och tvätt
  • Skapa 3D-ritningar
  • Skapa order, offerthantering och uppföljning
  • Följa upp leveranser

DIN BAKGRUND OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som delar vårt brinnande intresse för design, funktion och inredning. Du har ett öga för detaljer och är kunnig inom försäljning. Du har en naturlig förmåga att etablera goda kundrelationer och överträffar gärna våra kunders förväntningar. Arbetet är varierande och du driver projekten på ett strukturerat lösningsorienterat sätt och ser till att processen löper smidigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av köksdesign, och allra helst att du är van att arbeta i köksplaneringsverktyget Winner. Vi lägger stor vikt vid personlighet och du är en teamspelare som delar våra värderingar. Du har vana av att visualisera efter kundbehov i 3D-program så som Winner, Solid Works eller Sketchup. Det är en fördel om du har kunskaper i Adobe eller In Design. Utöver detta har du en naturlig fallenhet för färg, form och ljussättning.

INFORMATION OCH KONTAKT

Placering: Västerås

Körkort: B-körkort

Befattning: Vikariat på ett år

Skicka din intresseanmälan och CV till karriar@intressantahus.se.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Intressanta Hus Sverige AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Intressanta Hus Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons