Kökschef till Falkenberg och Hermans Restaurang & Nöje

Hermans Restaurang & Nöje · Falkenberg

·

Ansök senast 23 okt. (2 dagar kvar)

Välkommen till oss på Hermans!

Vi vill att Du skall bemästra kökschefsyrket till fullo, vi vill att Du kan hantera en fullsatt bonglist. Du skall älska ljudet av köksskrivaren och vi vill att Du är den som gör att våra gäster återvänder till oss! Du skall även vara den arbetande kökschefen som styr vårt kök, allt från schemaläggning till inköp och ekonomi och till övriga uppgifter som ligger på en kökschefs axlar. Du skall kunna svara upp på snabba arbetsinsatser och då alltid med fokus på smak och kvalitet på det som lämnar luckan! Tempot är högt, gästerna är många och Du skall vara Den i teamet som gör att dina kollegor går omkring med största leendet, precis som Du!

Vi har valt att vara marknadsledande i Falkenberg när det gäller att leverera matupplevelser, vi har valt att låta smaker från det lokala och Halländska berika våra menyer! Vårt mål är att våga att prova nytt samtidigt som vi värnar om en viss traditionell linje. Vi har öppet 7 kvällar i veckan och sommaren är självklart vår högsäsong! Vi söker Dig som brinner för att laga mat och hålla koll på trender!

Du skall ha dokumenterad erfarenhet som kökschef och ala carte-kök.

Du skall ha erfarenhet av inköp, menyplanering, schemaläggning och övriga ansvarspunkter som faller under en kökschefs roll.

Du skall kunna ta mot och ge feedback av/till kolleger och övriga anställda.

Du skall skriva, tala och förstå det svenska språket utan problem.

Skall skall ha en bred kunskap och minst några års erfarenhet av en ledande befattning.

Låter det lockande? Vill Du vara den som bygger vår krog starkare? Om svaret är Ja, skicka in ansökan på Cheffle i dag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hermans Restaurang & Nöje

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Cheffle AB